• Ново
XJJZS Полк за баня - Складное Склад, Стенни Кошница за дрехи, Домакински Пластмасови полици за съхранение в Банята (Цвят: бял)

XJJZS Полк за баня - Складное Склад, Стенни Кошница за дрехи, Домакински Пластмасови полици за съхранение в Банята (Цвят:

Rating 
BGN 22.44

Сума
Налично за поръчка

★ Размер на : 28 * 17 * 47 виж ★ Материал : PVC ★ Стенен сгъваем багажник за съхранение с немаркируемыми куки, за да се гарантира висока носеща способност. ★ Дръжка, лесен за използване, сгъваема конструкция, лесно се съхранява, когато не се използва. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си. ★ Размер на : 28 * 17 * 47 виж ★ Материал : PVC. ★ Стенен сгъваем багажник за съхранение с немаркируемыми куки, за да се гарантира висока носеща способност. ★ Дръжка, лесен за използване, сгъваема конструкция, лесно се съхранява, когато не се използва. ★ Тази полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си.Категория на продукта : Рафтове, Стелажи за съхранение на Размер : 28 * 17 * 47 виж Материал : PVC. Подходящ за : кухня, къща, баня, На сглобени : материал не е плътен, проста форма, лесен за използване, много подходящ за дневна довършителни работи.Нашите уши са прости, но щедър модерен дизайн за вашия универсална употреба.Стенен сгъваем багажник за съхранение, за да не оставляющими следи куки се осигурява висока носеща способност.Дръжка, лесен за използване, сгъваема конструкция, лесно се съхранява, когато не се използва.Този полк ще ви помогне да съхранявате вашите неща, и да се поддържа чистота в дома си.Пратката включва : 1 * срок на годност.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория