• Ново
ziyue 6 Опаковки през Цялата Дисков Заключване на Панти Заключване 2-3/4 Инча с ключ за Блок за Съхранение на Тежкотоварни Заключване Блок за Съхранение на Болторезный ?

ziyue 6 Опаковки през Цялата Дисков Заключване на Панти Заключване 2-3/4 Инча с ключ за Блок за Съхранение на Тежкотоварни

Rating 
BGN 16.49

Сума
Налично за поръчка

【Високо качество】 Дисков замък изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и латунного хромированного на цилиндъра, предимство е високата издръжливост и сигурност, както и устойчивост на хакерски атакиБрави за съхранение за запаметяващи с водоустойчива и антикорозионна функция могат да се използват както на открито, така и на закрито. 【Сигурна защита от порязване】 В нашите дискови панти замъци се използва конструкция от затворен пръстен, която намалява въздействието на лък тел.Това ограничава достъпа, намаляване на възможността за атака.Просто тук няма достатъчно място, за да лостове могат да бъдат атакувани фрезами или трион. 【Широко приложение】 Нашия тежкотоварни кръг на панти заключване-това е окачени заключване-голяма сигурност както за вътрешни, така и за външни работи, като шкафове, склад, склад, ограда, гараж, плевня, врата и т. Много ценен комплект за вас. 【Ценна опаковка】 Всеки окачени заключване индивидуално опаковани с 2 ключовете вътре.Вие ще получите 6 комплекта диск замъци well packing за запаметяващи устройства с 12 на ключове - достатъчно количество за задоволяване на различни нужди. 【Услуги】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси за нашия замък със защита от порязване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Гаранция за качество, не се притеснявайте. 【Кръгли Дискови брави】Размер на замъка блок за съхранение е 2-3 / 4 инча / 70 мм. Диаметър на външния замък за блок за съхранение е 9,5 мм, а диаметърът на вътрешната ключалки - 24x17 mm. 【Високо качество】 Дисков замък изработен от висококачествена неръждаема стомана 304 и латунного хромированного на цилиндъра, предимство е високата издръжливост и сигурност, както и устойчивост на хакерски атаки.Брави за съхранение за запаметяващи с водоустойчива и антикорозионна функция могат да се използват както на открито, така и на закрито. 【Сигурна защита от порязване】 В нашите дискови панти замъци се използва конструкция от затворен пръстен, която намалява въздействието на лък тел.Това ограничава достъпа, намаляване на възможността за атака.Просто тук няма достатъчно място, за да лостове могат да бъдат атакувани фрезами или трион. 【Широко приложение】 Нашия тежкотоварни кръг на панти заключване-това е окачени заключване-голяма сигурност както за вътрешни, така и за външни работи, като шкафове, склад, склад, ограда, гараж, плевня, врата и т. Много ценен комплект за вас. 【Ценна опаковка】 Всеки окачени заключване индивидуално опаковани с 2 ключовете вътре.Вие ще получите 6 комплекта диск замъци well packing за запаметяващи устройства с 12 на ключове - достатъчно количество за задоволяване на различни нужди. 【Услуги】 Вашето удовлетворение е наш основен приоритет.Ако имате някакви въпроси за нашия замък със защита от порязване, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Гаранция за качество, не се притеснявайте. 【Кръгли Дискови брави】Размер на замъка блок за съхранение е 2-3 / 4 инча / 70 мм.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория