• Ново
HUAMULAN 15 бр. Гланц Керамични Дръжки във формата На Сърце За гардероба, Шкафа, За Деца, Детето Дърпа Дръжки на Вратите, Шкаф, Разтегателен Кутия, 3 Размера, Крепежни Винт?

HUAMULAN 15 бр. Гланц Керамични Дръжки във формата На Сърце За гардероба, Шкафа, За Деца, Детето Дърпа Дръжки на Вратите, Шкаф,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изгодна инвестиция : Вие ще получите 15 бр дръжки за шкафа във формата на сърце, размер : 1,57 х 1,4 х 1,2 инча /40 х 36 х 31 мм и са с 3 по дължина винтове M4 *22 мм, M4 * 25 мм и M4 * 40 мм, което отговаря на повечето използвани различни дъски cabenit Гаранция за качество : Изработени от керамика, здрави, тях не е лесно да се разглобява. красиви копчета във формата на сърце имат по-дълъг живот, отколкото други подобни продукти.повърхността е гланцова, много гладка, приятна на вид, особено за украса на детска стая.Много приложения : С един отвор, са лесни за инсталиране, можете сами да ги инсталирате на дома с помощта на един прост инструмент, идеален за шкафове, чекмеджета, скринове, бюфети, врати, мебели за кухня, спалня и баня и много други.Проста елегантна форма, красиво украсяване на вашите мебели, те се усещат приятно в ръката и пръстите, выдвигающих чекмеджета и шкафчета.Вид напомняне : всяка кутия съдържа от 7 до 9 цвята, някои цветове могат да двойно, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да вземем колкото се може повече цветове. комплектът включва : 15 бр. дръжки във формата на сърце + 45 винтове (15 бр. с 40 мм), всяка дръжка индивидуално опаковани в найлонова торбичка.Изгодна инвестиция : Вие ще получите 15 бр дръжки за шкафа във формата на сърце, размер : 1,57 х 1,4 х 1,2 инча /40 х 36 х 31 мм и са с 3 по дължина винтове M4 *22 мм, M4 * 25 мм и M4 * 40 мм, което отговаря на повечето използвани различни дъски cabenit. Гаранция за качество : Изработени от керамика, здрави, тях не е лесно да се разглобява. красиви копчета във формата на сърце имат по-дълъг живот, отколкото други подобни продукти.повърхността е гланцова, много гладка, приятна на вид, особено за украса на детска стая.Много приложения : С един отвор, са лесни за инсталиране, можете сами да ги инсталирате на дома с помощта на един прост инструмент, идеален за шкафове, чекмеджета, скринове, бюфети, врати, мебели за кухня, спалня и баня и много други.Проста елегантна форма, красиво украсяване на вашите мебели, те се усещат приятно в ръката и пръстите, выдвигающих чекмеджета и шкафчета.Вид напомняне : всяка кутия съдържа от 7 до 9 цвята, някои цветове могат да двойно, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да вземем колкото се може повече цветове.

Всичко за продукта

Knob diameter:
39.5mm (1.56 inch)
Knob height:
28mm (1.1 inch)
Package Included:
15x Heart Shape Knobs:
15x M4*22mm Screws:
15x M4*25mm Screws:
15x M4*40mm Screws:

Подобни продукти в категория