• Ново
DOITOOL 6 комплекта Хранилки за хранене с петна двойна глава, двуглавое Храна, Практично Отлучение от гърдите, Мръсотия, Зигзагообразные Плодове, Силиконова Добавка, Д?

DOITOOL 6 комплекта Хранилки за хранене с петна двойна глава, двуглавое Храна, Практично Отлучение от гърдите, Мръсотия,

Rating 
BGN 4.99

Сума
Налично за поръчка

ЛЪЖИЧКА за ПЛОДОВЕ - Лъжичка за хранене на бебета с безопасни и гладка зазубренными, леко пари на бебетоЦелият корпус фино полирана, ръжда няма.Прибори за хранене за деца с лъжица-плодове, едрозърнест продукти могат почистване на деликатни допълващи храни. Не се притеснявайте за многофункционални лъжица за терени прикорма с две глави.ЛЪЖИЧКА ЗА ХРАНЕНЕ на бебето - Подходящи за различни плодове : с различни плодове, могат да се соскребать мръсотия, както и соскребать приготвени храни, като лилави сладки картофи.ЛЪЖИЦА ЗА БЕБЕШКА ХРАНА - Продукти са леки и компактни, лесни за употреба и переносимы за носене.ДЕТСКИ СПОРТНИ ЛЪЖИЦИ - да Доведе детето си в екстаз преди хранене ще ви помогнат да го обучи за самостоятелно приемане на храна.Списък на опаковки, 3 x лъжици 3 x кутия за съхранение Особености -Материал : лъжичка за самостоятелно хранене на малки деца от неръждаема стомана и силикагел - Може да соскребать бебешка храна, за да нахрани няколко порции пюре, сигурно има, не давясь детски плодови десертными лъжици. - Насърчаване и позволяват на вашето дете е по-самостоятелно да се храни двуглавыми лъжици. - Насърчаване на самостоятелно хранене с помощта на тази лъжички за хранене на бебето, подобряване на развитието на малък мотор дете кал лъжица. - Нашите прибори за хранене с лъжица бебешка размер са предназначени за деца, за да може да се запази и да се справят сами. - Помага на вашето бебе да се научи да яде, да се улесни зачерпывание продукти и течности от по-дълбока купичка с лъжица. -Цвят : Различни цветове Детски лъжици за премахване на Описание на стоките Сребърна посуда за хранене на новородено е Изработена от качествен материал, безопасен, полезен е за здравето и многоразова, което позволява на детето си спокойно да се възползват от него.Почистващи лъжици Можете да дадете ги бебето си, да му покаже своята любов и грижа. лъжица за кал за деца Добра лъжица за вас, малки деца, задължителен инструмент за нови родители.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория