• Ново
KeaBabies Стъклени съдове на детска храна / в 12 опаковки и силикон тава за замразяване на детски храни с защелкивающейся капак - 4 грама Запечатан контейнер за съхранени?

KeaBabies Стъклени съдове на детска храна / в 12 опаковки и силикон тава за замразяване на детски храни с защелкивающейся капак

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

12 опаковки трайни буркани за бебешка храна от хранително-стъкло капацитет от 4 грама - Банки за приготвяне на бебешка храна Kea Babies проверка на всички подходящи кутии за надеждни съдове за бебешка хранаТе са отлични заети родители за безопасно приготвяне и съхранение на домашната храна.Хранителна стойност и безопасност сертифицирани – нашите буркани за бебешка храна не се съдържат вредни вещества.Контейнерите са безопасни за използване във фризер, микровълнова фурна и съдомиялна машина.Те са сертифицирани за липса на олово, БПА, фталатов и PVC.Стягане и стягане - Всеки контейнер за бебешка храна оборудван с подвижен силиконов о-пръстен около капака, осигуряващ уплътнение и сохраняющим свежестта на продуктите си.Повече не се притеснявайте за разливане и разливите на продукти. капацитет за съхранение на продукти за 2 унции с 10 хранителни кубчета - подгответе, разпространението и замразяване на точни порции храна за вашето бебе.За използване просто извадете замразените храни кубче от силикон тава за секунди. 100% Хранителни меки силиконови контейнери за детски храни - Изработени от чист силикон и не променят цвета си при извиване. 100% безопасно за бебето контейнери за съхранение на бебешка храна за ежедневна употреба.Подходящ за камера на хладилник, миялна машина и микровълнова печка.Съдове за приготвяне на родители и специалисти по храненето на детето са станали по-голямо доверие от домашната храна. Въвеждането на сухи вещества в хранителния режим на вашето бебе може да се окаже трудна задача.Като родители, ние се стремим към това, че нашите деца са осигурени здравословни и питателни храни за по-добро развитие.С буркани Kea Babies Подготвям вашето дете ще може да се насладите на идеално порционированным домашни пюрета и други ястия само за няколко минути!Те могат да се мият в миялна машина, фризер и микровълнова фурна; херметични капачки запазват свежестта и предотвратяват разливане на пътя!Идеалното решение за съхранение на домашна храна за вас и вашето бебе. - Набор от съдове за хранене в 12 опаковки : не выцветающая маркиране на размери. - Трайно стъкло : може да се мие в миялна машина, фризер и микровълнова печка. - Контейнери за хранителни продукти не съдържат олово, БПА, фталатов и PVC. - Запечатани банка с широк отвор 2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория