• Ново
Контейнери за храна Toddmomy Контейнери За Блясък за устни, 3 бр., Чанта за Закуски, Мрежа за Мляко, Бебешки храни, Ориз, Запечатан Контейнер За Съхранение, Преносим с Опа?

Контейнери за храна Toddmomy Контейнери За Блясък за устни, 3 бр., Чанта за Закуски, Мрежа за Мляко, Бебешки храни, Ориз,

Rating 
BGN 12.40

Сума
Налично за поръчка

Пластмасова кутия за съхранение : Удебелена дизайн позволява кутия издържат на голямо налягане отвънТази кутия може да пречи на изхода на въздуха и изтичане на информация, е много полезна и изключително практични.Добър контейнер за съхранение на мляко на прах, когато излизате навън.Безопасен, голям капацитет, този кутия за съхранение ще ви стане най-добрият избор.В тази кутия може да се съхранява на сухо мляко далеч от всякакви замърсители.Пратката включва 1 x кутия за мляко на прах 1 х лъжица Характеристики -В тази кутия може да се съхранява на сухо мляко далеч от всякакви остатъци на бебешка храна. - Този продукт е малък, лек и удобен за носене, така че можете да го вземете със себе си, където и да отидете. - Добър контейнер за съхранение на мляко на прах, когато отидете за детски принадлежности. - Размер : 18,00 X9,00 X8,00 см / 7,07 X3,54 X3,14 инча, Калъф за бебешка храна. - Материал : Захранващи храни от полипропилен. - Изработен от качествен материал полипропилен, това е една пластмасова кутия за съхранение. - В тази кутия за съхранение може да се съхранява захар, закуски и дори аксесоари, като контейнер за закуски-пустышек.Описание товарапластиковый кутия за съхранение - Това е стока за майката и детето ви.Този обект представлява кутия за съхранение на сухо мляко с лъжица, произведени от висококачествен полипропилен материал, така че тя ще ви дълго време.Материал на най-високо качество може да се гарантира неговата издръжливост и практичност.Може да се използва за съхранение на сухото детско мляко, храни и т.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория