• Ново
Healeved 3 бр. Кутии Банка мляко на прах, Детски Контейнери за Закуски Контейнер За Закуски За Децата Пътен Контейнер За Закуски Контейнери За бебешка Храна Контейнер З?

Healeved 3 бр. Кутии Банка мляко на прах, Детски Контейнери за Закуски Контейнер За Закуски За Децата Пътен Контейнер За Закуски

Rating 
BGN 7.09

Сума
Налично за поръчка

Съхранение на детска храна / в пътуване : Леко и компактно, лесно за носене, за да има вашето дете е достатъчно здравословна храна за хранене на откритоКонтейнер за бебешка храна и измийте си, дръжте го на чисто и гигиеничности, спестяване на време и разходи за труд.Контейнери с формули за пътуване : лесен за носене, да се излиза навън, те могат лесно да поставите в чантата си.Контейнер за мляко и млечни смеси за пътуване : преносим опаковка на сухо мляко Прост и щедър външен вид, практичен дизайн на продукта.Титуляр формула : Нашите продукти са с висока устойчивост на износване и счупване.Осъществяване на списък 1 х комплект от 3 бр. кутии за съхранение Характеристики - Размер : Около 15,00 X7,00 X7,00 см / 5,89 X2,75 X2,75 инча Кутия за сухо мляко с 3 отделения. - Удобен и практичен дизайн, контейнер за бебешка храна е лесен за пренасяне и се съхранява за вътрешна и външна употреба. - Независима многопластова конструкция за изолация на вредни вещества, запазване на свежестта в продължение на известно време, без мирис Организатор за бебешка храна. - Той е 3-слойный дизайн, голям капацитет за съхранение на детска микс, сухо мляко, закуски, плодове и друг контейнер за храна на прах. - Материал : Пластмасови контейнери за детски закуски. - Запечатани на кутията осигурява добра херметичност и ефективно предпазва бутилката за мляко на прах от влага и окисление. - Произведен от висококачествена пластмаса, безопасен и гигиеничный опаковка прах.Описание на продукта Кутия за формули Този продукт представлява кутия за храни за кърмачета, произведени от висококачествена устойчива пластмаса. опаковка за формули штабелируемый Лек на тегло, компактен размер, лесно да се съхранява и транспортира, подходящ за раница, чанта и още много други.опаковка на детски храни Изберете за вашето дете.Органайзер за детска храна, подходящ за домашна употреба и пътуване.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория