• Ново
Уголемяване на гърдите Естествено Уголемяване на гърдите, Стягане, Увеличава Обема на Грижи За Отпускане на гърди Масаж Хидратиращ Нежна Грижа За гърдите с Вана Сп

Уголемяване на гърдите Естествено Уголемяване на гърдите, Стягане, Увеличава Обема на Грижи За Отпускане на гърди Масаж

Rating 
BGN 23.75

Сума
Налично за поръчка

? 100% чисто нов и високо качество ?В добра опаковка може да се използва като подарък за рождения ден на приятели или близки.Идеално подхожда за различни поводи като срещи, парти, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. ?Ние съчетаваме технологично напреднали смесване с опит в модните тенденции и градски стил; Разнообразни, держащие ръката си на пулса, вдъхновени от града и тествани на улиците. ?Създайте перфектния грим на очите с помощта на нашата колекция на насипни трупа, създаване на плавни линии с помощта на рецепция до размазыванию молив за очи, подчертайте веждите и открийте палитра сенки за очи с нюанси, подбрани за всеки цвят очи. ? За всички, независимо дали сте жена или студентка, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Можете да изберете този продукт. ? 100% чисто нов и високо качество. ?В добра опаковка може да се използва като подарък за рождения ден на приятели или близки.Идеално подхожда за различни поводи като срещи, парти, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим. ?Ние съчетаваме технологично напреднали смесване с опит в модните тенденции и градски стил; Разнообразни, держащие ръката си на пулса, вдъхновени от града и тествани на улиците. ?Създайте перфектния грим на очите с помощта на нашата колекция на насипни трупа, създаване на плавни линии с помощта на рецепция до размазыванию молив за очи, подчертайте веждите и открийте палитра сенки за очи с нюанси, подбрани за всеки цвят очи. ? За всички, независимо дали сте жена или студентка, дали сте начинаещ в грима или гримьор.Можете да изберете този продукт.Уголемяване на гърдите Естествено уголемяване на гърдите, Стягане, придающий Обема на гърдите Грижи за отпускане на гърди Масаж Хидратиращ Нежна грижа за гърдите Ванночкаописание : Кремове за увеличаване на гърдите могат безопасно стимулира растежа на тъканта на гърдите, но не допринасят за развитието на мляко.Защото този масаж подпомага естествения процес на растежа на клетките на млечната жлеза в организма.Кремове за увеличаване на гърдите има, и резултатите са реални и устойчиви. Поставляйте хранителни вещества за активиране на дълбоките тъкани на млечната жлеза и алвеолите на млечната жлеза. Насърчават разширяването и разрастването на клонове на млечната жлеза, а също и за разширяване и укрупнению алвеолите на млечната жлеза.

Всичко за продукта

Name:
Beauty
Net content:
50g/bottle
Shelf life:
3 years
Efficacy:
breast tightening
Size:
5*4.2cm
Ingredients:
Jojoba Seed Oil, Oil, Jojoba Oil, Hyaluronate
Products include:
1/2pcs x beauty,Easy to carry, we are committed to developing high-quality, safe and fficient product.it is no longer just a tool, it is also a medium to connect with your friends and family. :

Подобни продукти в категория