• Ново
Детски вилици-лъжици с къса дръжка, здрава детска лъжичка за самостоятелно хранене, заоблен корона вилици за детски градини (жълт)

Детски вилици-лъжици с къса дръжка, здрава детска лъжичка за самостоятелно хранене, заоблен корона вилици за детски градини

Rating 
BGN 2.96

Сума
Налично за поръчка

Лесен за носене : Комплект лъжици и вилици за бебешки съдове идва със собствен кутия за съхранение, която може да се съхранява в джоба или в чантата си, за да се предотврати навлизането на прах и мръсотия, удобен за пътуване и училищните обедиПлоски : Корона лъжици проектирана така, че да е плоска и тясна, лъскава, с правилна криви, предотвращающей задушаване и удобни за вашето дете.Неръждаема стомана : Съдове за деца са изработени от устойчив на падане и дълготрайни неръждаема стомана, стабилна и устойчива на падане, сигурна и дълготрайна, и може да се използва известно време.Приложими сценарии на : Вилици и лъжици за деца винаги могат да се свържат с вашето дете, когато се учи да се яде самостоятелно, подходящи за училища, детски градини, ясли и т. Гуманизированный дизайн : Този комплект лъжици има гуманизированную форма на главата вилици с по-малко разстояние между шиповете вилици, което улеснява размешивание храна. Плоски : Корона лъжици проектирана така, че да е плоска и тясна, лъскава, с правилна криви, предотвращающей задушаване и удобни за вашето дете. Неръждаема стомана : Съдове за деца са изработени от устойчив на падане и дълготрайни неръждаема стомана, стабилна и устойчива на падане, сигурна и дълготрайна, и може да се използва известно време. Гуманизированный дизайн : Този комплект лъжици има гуманизированную конструкция на главата вилици с по-малко разстояние между шиповете вилици, което улеснява размешивание храна. Лесен за носене : Комплект лъжици и вилици за бебешки съдове идва със собствена предавателна кутия за съхранение, която може да се съхранява в джоба или в чантата си, за да се предотврати попадането на прах и мръсотия, удобен за пътуване и училище обяд кутии. Приложими сценарии на : вилици и лъжици за деца винаги могат да се свържат с вашето бебе да се научи да има себе си, са идеални за училища, детски градини, ясли и т. Параметри : Тип на продукта : Комплект детски вилици и ложекматериал : неръждаема стомана, пластикдлина : прибл.5 инча Как да се използват : пряко използване на Списък на опаковката : 1 x Вилка1 x Ложка1 x Кутия за съхранение.

Всичко за продукта

Item Type:
Baby Fork Spoon Set
Material:
Stainless Steel, Plastic
Length:
Approx. 9cm / 3.5in
How to Use:
direct use:
Package List:
1 x Fork:
1 x Spoon:
1 x Storage Box:

Подобни продукти в категория