• Ново
6 БР. Прибори за хранене за деца, Детски Лъжици и Вилици, Комплект прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Прибори за Хранене, Розови, Сини, Червени, с Кутия, Детска ?

6 БР. Прибори за хранене за деца, Детски Лъжици и Вилици, Комплект прибори за хранене от Неръждаема Стомана, Прибори за Хранене,

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

?【Преносими съдове за готвене от 6 теми】 Ще получите вилици от 3 теми и лъжици от 3 елементи, произведени в 3 цвята, достатъчно на брой и различни цветове лесно да отговарят на вашите различни нужди ?【Перфектен размер】 Малък размер : 4,92 " x 1,02 инча, средният размер : 5,51 инча x 1,18 инча. Подходящ размер за малки ръце, химикалки много е лесно да се запази, заостренная част от вилици кръгла и гладка, за да е максимално безопасна употреба, добри подаръци на бебето на рожден ден, Великден, Коледа и други дейности. ?【Високо качество】 Детски прибори, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, тя също е годна за самостоятелно хранене на детето. ?【Идеални подаръци】Комплект вилици за прибори за хранене лек, лесен за носене.Това е много сладък и практичен подарък.Можете да дадете на тези прибори за хранене на своето бебе или дете на роднини, приятели и колеги. ?【Обслужване】 Ако по някаква причина не сте доволни от продукт, можете, без съмнение, може да получите пълно възстановяване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Много ви благодарим ви за закупуването на нашите продукти.Технически характеристики : Брой : 3 супени лъжици, 3 вилици и 3 кутии.Цвят : розов, син, зелен. Размер : Малка : 4,92 инча х 1,02 инча, средно : 5,51 инча х 1,18 инча.Тегло : 20 грама всяка.Характеристики : Детски прибори лесен за почистване, може да се мият в миялна машина или на ръка.Нежна декорация, безупречната, гладка вилица и край предпазват кожата на бебето.Не се притеснявайте за твърдостта на съдове, високо качество може да продължи да поддържа сребърен блясък на съдове, поддържа отлична антикорозионна характеристики.Прибори за хранене от неръждаема стомана, неплъзгащи дръжка на дръжката за удобство на захващане и хранене, специално проектирани за детето, насърчават бебето се практикува в храната си сами и го правят по-независими. Моля, почистете преди първата употреба. Препоръчва се за възраст от 1 година. След измиване изсушете ги на слънце или избършете сухи, а след това се съхранява в джоба за запазване на тяхното дълголетие и эстетичности. Нова лъжица-вилица-може да се мие с вряла вода.Моля, не се накисва в 100-градусова вряща вода в продължение на дълго време, за да се предотврати пластична деформация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория