• Ново
Възглавница за детско столче за хранене за хранене, Дебели Ленти за Дървеното столче за хранене за хранене, Мат-Подложка За бебешка Обедната стола (Жълта дъга)

Възглавница за детско столче за хранене за хранене, Дебели Ленти за Дървеното столче за хранене за хранене, Мат-Подложка

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

《Удобен материал》 : възглавница за седалка, столче за хранене за хранене, изработен от памук, мека и удобна, щедро и дебела, дишаща, изключително подходящ за бебета, но тя не е водоустойчив(Преди покупка, моля, помислете, дали нашата възглавница за вашето столче за хранене за хранене. 《Лесна употреба》 : Подплата за столче за хранене за хранене е лесна за използване, а на възглавницата на седалката е с 5 прорезей, които могат да се използват собствените си колан за безопасност на детето.Предпазни колани за детско хранене на стола може да премине през нашите 5 прорезей, за да направи децата по-безопасни. "Дизайн на сърцето" : взаимозаменяеми калъф за столче за хранене за хранене лесно се прикрепва към повечето дървени или пластмасови стульчиков за хранене с помощта на две ленти отгоре. "Топло съвет" : Тъй като нашият подложка за столче за хранене, изработени от чист памук, ако искате той да е служил по-дълго, се препоръчва да използвате ръчен пране вместо машинно. 《Безупречно обслужване》 : Ако имате някакви проблеми по време на покупката или след нея, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Този мек и удобен преносим подложка за столче за хранене за хранене може да се направи така, че бебето е по-удобно да има на седалката!Материал : чист памук Размер : облегалка : 47 cm x 41 cm W, Плоча : 37 см Д x 30 см Ш. На пазара са много модели стульчиков за хранене, и нашите възглавници за стульчиков са подходящи за повечето от тях.Надявам се, че вие сами решете, дали възглавница за вашето столче за хранене за хранене, в съответствие с продуктовите и снимки, преди да си купите комплект, състоящ се от 1 на изменението възглавница за столче за хранене за хранене.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория