• Ново
КОМБИУДА 28 БР 3 Подложки за хранене за Еднократна употреба на Органични Подложки за Хранене Срещу Препълване на Гърдите Подложки за Хранене на Гърдите Подложки за ?

КОМБИУДА 28 БР 3 Подложки за хранене за Еднократна употреба на Органични Подложки за Хранене Срещу Препълване на Гърдите Подложки

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

микрофибър, бамбуковое влакна, TPUВъзглавницата за хранене на детето : за кърменето е Изработена от материали за безопасно и удобно използване.Органични тампони за гърди : Безопасни за бебета след употреба.Органичен бамбук - това е най-мека и добре впитывающая кърпа, която можем да предложим, осигуряваща максимален комфорт на вашите възпалява соскам през целия ден!.Подложки за сутиен срещу галактореи : уплътнението на кърмата се Състоят от три слоя и кръгла форма.Облегает извивка на гърдите на майката са по-естествено и удобно.Защитни подложки за хранене : Миещи се, дишащи и дълъг живот за продължителна употреба.Подложки за кърмачки : Осигуряват изключително мек, удобен бариера за влагата, предпазват дрехи и кърпи от влага.можете да ги носите със себе си, когато сте на открито.Пратката включва 28 х подложки против галактореи 2 х чанта за пране Характеристики - Размер : 12x12x0,2 см/4,7x4,7x0,1 инча Многократна употреба тампони за гърди. - Материал : микрофибър , подложки за гърди за хранене от TPU. - Цвят : Както е показано на фигура, Дамски тампон за сутиен за кърмене. - Най-добрият избор за кърмещи майки.Портативен за носене на открито антиабсорбирующих подложки за хранене.възглавницата за хранене на детето - да Пере, дишащи и устойчиви защитни облицовки за хранене по време на употреба. - Бързо попива излишната кърма, здраво държи влага и не позволява изтичане на информация.Не се притеснявайте за страничната изтичане на Ультрапоглощающих тампони за нощна грижа. - Разполага с три нива и кръгла форма.По-естествено и удобно монтиране извивка на гърдите на майката подложки за кърма. - Изработена от материали за безопасно и удобно използване, водоустойчив за мляко подложка.Информация за стоки Подложки от галактореи - най-Добрият избор за кърмещи майки.Органичен бамбук подложка за хранене на Това продуктът е произведен от висококачествени материали, миещи, дишането и здрав за по-дълга употреба. Подложка за грижи за бременни, със защита от преливане, благодарение на трите слоеве от тези подложки ще запази вашите ризи сухи, без никакви неприятни капки. детски подложки за хранене, специално разработени за бременни жени.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория