• Ново
Комплект за ремонт на мека чучура Sippy Cup за бебешко шише Philips Avent Natural, дръжки за шишета и утяжеленной сламки (2 опаковки)

Комплект за ремонт на мека чучура Sippy Cup за бебешко шише Philips Avent Natural, дръжки за шишета и утяжеленной сламки

Rating 
BGN 7.44

Сума
Налично за поръчка

✔ 100% безопасен материал - висококачествен хранителен полипропилен материал, не съдържа бисфенол А и олово, топлоустойчива до 120 градуса по Целзий, майки и бебета могат да го използвате с доверие ✔ Преходна поильная чаша за дете : Този набор от превръща вашата бутилка в поильную чаша, като помага на бебето да премине от шише към чаша. ✔ Гравитационный топчета-соломинка за смучене-залъгалка на 360 °, с шахта вътре, гравитационный топката се движи заедно с мръсната вода при употреба, детето ви може лесно да суче седнало, легнало или не ставане. ✔ Съвместимост - Тази универсална дръжка е подходяща за бебешки шишета Philips Avent natural обем 2 грама, 4 грама, 9 грама и 11 грама. ✔Това е следпродажбено продукт, специално произведен от ROPOSY и не е свързан с PHILIPS.Ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, за да сме предоставили на вас решение.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория