• Ново
Скамеечка за крака от масивно дърво LJHA ertongcanyi /Столче за обувки/Столче за дивана в Хола /Пейки за примерочной /Табуретка за сядане (Цвят: B)

Скамеечка за крака от масивно дърво LJHA ertongcanyi /Столче за обувки/Столче за дивана в Хола /Пейки за примерочной /Табуретка

Rating 
BGN 101.60

Сума
Налично за поръчка

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. ◆ Материал : Поставка за крака от масивно дърво, прозрачна текстура, високо качество на тъканите, зелен на цвят, използването на по-надеждна;. ◆ Дъното с гумени крака, противоскользящими противошумными, не поцарапает пол за защита на краката на стола;. въздушна гъба ◆High rebound, дебела повърхността на изпражненията, висока плътност, мека и удобна;. ◆ Креативен дизайн, дизайн с извити ръбове, след процеса на обработка на гладка повърхност;. Материал PU тъкан Footstool ◆Footstool, лесен за почистване, лесен за употреба.Наименование на продукта : Стол за преобличане Независимо от това, монтаж : монтаж в напречно направление Тегло : 8 кг Класификация цвята : A, B, C, D, E, F. Стил : лесен и модерен Можете да персонализирате : не Подходящ за : възрастни Материал : масив дърво Размери : 100*40* 40 см, 100 * 40 * 32 вижте Съвети : ① От различни ръчни методи за измерване на поръчката в размер на 1-2 см е нормално, моля, извинете ме. ② От дисплея и осветление цвят на получените от вас изображения може да се различават малко.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория