• Ново
Кърпички за бебе на Обедната Стола, Миещи Непромокаеми Бебешки Кърпички, Безопасни Нескользящие Домашни Кърпи за малки Деца (Розово-Червен)

Кърпички за бебе на Обедната Стола, Миещи Непромокаеми Бебешки Кърпички, Безопасни Нескользящие Домашни Кърпи за малки Деца

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Нескользящая : Поставка за прибори с плъзгане конструкция, която гарантира, че съдове за готвене и ще остане на място и ще попречи на разливи и елементарноПортативен дизайн : Малък размер, ниско тегло, може да се сгъне за съхранение.Може да се използва в домове, ресторанти, детски заведения за хранене столове и други места.Лесен за почистване : Устойчиви към високи температури лъскава повърхност, лесен за почистване, можете да бързо да избършете с влажна кърпа или пуснати в съдомиялна машина.Защита от петна : Бебешки кърпички за вечеря са трайни и устойчиви на износване, както и функция за защита от вода и петна ги прави идеални за ежедневна употреба.Безопасен силикон : Нескользящая кърпа за детски масата е изработена от хранително-силиконов материал, който не съдържа вредни вещества и са безопасни за използване от деца. Нескользящая : Кърпа с противоскользящим дизайн, който да гарантира, че посуда остава на място и предотвратява разливи и елементарно. Лесен за почистване : Устойчиви към високи температури лъскава повърхност, лесен за почистване, можете да бързо да избършете с влажна кърпа или пуснати в съдомиялна машина. Защита от петна : Бебешки кърпички за вечеря са трайни и устойчиви на износване, както и функция за защита от вода и петна ги прави идеални за ежедневна употреба. Портативен дизайн : Малък размер, ниско тегло, може да се сгъне за съхранение.Може да се използва у дома, в ресторанта, детски заведения за хранене столове и на други места. Безопасен силикон : Нескользящая кърпа за детски масата е изработена от хранително-силиконов материал, който не съдържа вредни вещества и са безопасни за използване от деца.Параметри : Тип на продукта : Детска кърпа Материал : силикон Размер : приблизително 38x34,5 см / 15x13,6 инча Начин на употреба : директно използване. опаковъчен лист : 1 х детски салфетка.

Всичко за продукта

Item Type:
Kids Placemat
Material:
Silicone
Size:
Approx. 38 x 34.5cm / 15 x 13.6in
How to Use:
Direct use. :
packing list:
1 x Kids Placemat :

Подобни продукти в категория