• Ново
TOYANDONA Чанта За съхранение на кърма 30 бр. Торбички За съхранение на кърма за Еднократна употреба Опаковки-Фризери за Кърмене Пакети за Съхранение на мляко за Бебе 100 ?

TOYANDONA Чанта За съхранение на кърма 30 бр. Торбички За съхранение на кърма за Еднократна употреба Опаковки-Фризери за Кърмене

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Добра херметичност, мляко не ще изтече дори и при хоризонтално разположение или обратнотоТорбички за съхранение на кърма.Този продукт е за еднократна употреба, моля не използвайте повторно.С помощта на скалата може да се види количеството мляко.С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практичен за употреба.Могат да бъдат опаковани на майчиното мляко, ориз, паста, зеленчуков сок и друга бебешка храна.Описание на Този пакет за съхранение на мляко, добре е изработен от висококачествен материал, за удобно и практично използване.Можете да използвате пакет за съхранение на кърма и се слага в хладилника.Детето ви може навреме да получат прясно мляко, дори да не е у дома.Характеристики Цвят : бял Материал : пластмаса Размер : 14. размер 1 см : 15 X10, 5 X0. размер 1 см : 16. размер 1 см : 18 X12 X0. опаковка 1 см, включително и 30 бр x торбички за съхранение на кърма.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория