• Ново
Toyvian 1 Комплект Детска дъска за деца на открито Игрални Комплекти Детски Играчки за улицата Играчки за Деца На Улицата Детска дъска за деца от 2-4 Години Сензорни игр?

Toyvian 1 Комплект Детска дъска за деца на открито Игрални Комплекти Детски Играчки за улицата Играчки за Деца На Улицата

Rating 
BGN 7.21

Сума
Налично за поръчка

Дървена дъска за уроците : Може да се развие при деца, умения за решаване на проблеми, творческо мислене и дух за работа в екипДетски играчки : Всеки ъгъл гладко отшлифован, без никакви остри ръбове и чеп, можете да бъдете сигурни, че ще можете да играете с децата си.Развитие на играчки за деца от най-ранна възраст : Тя е направена от висококачествен дървен материал, безопасен и полезен за здравето и може да се ползва с доверие.Интересна играчка за сглобяване : Тази настолна играчка ще позволи на вашите деца да практикуват фини движения на ръцете.Дъска за занимания с малки деца : Разработване на децата, развитието на мозъка, координация и увереност в себе си.Можете да го закупите за вашите деца с увереност.Списък на пакета 1 х комплект играчки за механична обработка Характеристики -Цвят : интерактивна играчка каки -Размер : 14,50 X14,50 X6,50 см / 5,70 X5,70 X2 мини-дъска за практикуване. -Материал : дърво, метал детска игра комплект за бродерия на улицата -Произведен от висококачествен дървен материал, е трайна и може да бъде по време на подходящ игралната дъска. -На всеки ъгъл гладко отшлифован, без никакви остри ръбове и чеп, можете да бъдете сигурни, че ще играете с децата си на игралната дъска за малки деца. -Може да се развие при деца, умения за решаване на проблеми, творческо мислене и дух на работа в екип, събрана деца играчка. -Може да даде на детето си като прекрасен подарък на него това много ще се хареса информационни дъска. -Родителите могат да се забавляват в тази подходящ за настолна играчка с децата си в игра за деца "Отношения между родители и деца".Информация за стоки, Мини-дъска busy е Направена от висококачествен материал, играчка busy wooden board трайна и може да се използва в продължение на известно време. набор от busy board Бързо пригответе такава играчка за вашето дете.детски сензорни табла за Това развитие на играчка, подходяща за деца. сензорни кутии за деца от 1-3 години, Това може да помогне да развием детския мозък и в същото време да им позволи да се забавлявате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория