• Ново
Mstar 8×21 Малък Детски Бинокъл Детски Бинокъл Истински Детски Бинокъл 4,5,6,7,8,9,10 Години на Детски Бинокъл за Наблюдение на птици (розов)

Mstar 8×21 Малък Детски Бинокъл Детски Бинокъл Истински Детски Бинокъл 4,5,6,7,8,9,10 Години на Детски Бинокъл за Наблюдение

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Обектива е с ефективен диаметър 21 мм, което го прави чудесен избор за биноклиТехнология на многослойни покрития призми с висок коефициент на отражение, който значително подобрява спектрален коефициент на топлопреминаване при подобряването на чистотата и яркостта на погледа. 8-кратно увеличение, 8-кратна призма golden power prism за по-добра яснота на картината.Регулиране на фокусиране в центъра, докато лявото око не ще види ясно.Регулиране на правилното разстояние между две сгради на обектива, докато не получите снимка.Настройте правилната окулярную тръба, докато не бъде събрана, кръгло поле. Детски бинокъл Mstar 8 × 21, предназначени специално за деца, той е много компактен, общо 9,6 см във височина, 176 грама от теглото, с 8-кратно увеличение, диаметър на обектива 21 мм, диаметър на фокусиращ 12 мм. Детски бинокъл Mstar 8 × 21, изработени от безопасна гума и висококачествени лещи от оптично стъкло, изглежда страхотно, малък и изящен, можете да го сложите в джоба, удобни за носене със себе си. Детски бинокъл Mstar 8 × 21 лесно за фокусиране на колелото за фокусиране се намира в центъра на управление-гладко, може да бързо и лесно да се коригира, и децата могат лесно да започнат работа. Детски бинокъл Mstar 8 ×21 подходящи за широк спектър от сценарии и е добър инструмент за изучаване на света деца.Може да се използва за наблюдение на птици, животни, за нощно виждане и други сцени.В детската бинокле Mstar 8 ×21 се използват гумени наглазники, които са меки и еластични. Те се използват за намаляване на натиска върху зрението на децата, причинени от гледане на електронни устройства. В комплекта са включени птичи свирка, компас и лупа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория