• Ново
MEFENG Персонални Тема на Галактиката Фон за Парти по случай рождения Ден на Космически Астронавт Ракета на Фона на Слънчевата Система Украса за Душата на Детето си Р?

MEFENG Персонални Тема на Галактиката Фон за Парти по случай рождения Ден на Космически Астронавт Ракета на Фона на Слънчевата

Rating 
BGN 4.76

Сума
Налично за поръчка

? Полезни съвети : Можете да използвате лепило или етикети, за да прикачите вашите снимки на този фон на рожден денУкрасете изключителен банер своите снимки, за да направят празника още по-специален, като се използват различни модели и ярки цветове.Създайте уникален фон честит рожден ден, за специални случаи, която ще се хареса на вашите приятели и семейството. ?Размер: Размерите на този фон на рожден ден съставляват 183 x 113 см / 72 x 44,5 инч, а размерът на снимки е 15x10 cm, което е подходящо за тематични украси за рожден ден. ? Широко приложение : Този фон на рожден ден с думите "честит рожден ден" може да се използва по време на партита по повод рождения ден и тематични партита.Тя може да се използва като украса на стените, десертно на масата, фон за снимки. ? Здрав материал : Фон за рожден ден е изработена от висококачествен полиестерен плат, здрава, лека и моющейся, устойчива на счупвания, удобен за носене, продължително използване. ? Удовлетворение на нуждите на клиентите : ви осигурим най-добрите продукти и отговарят на всички ваши нужди винаги е била нашата основна цел.Ако имате някакви проблеми при закупуване на нашите продукти, моля, уведомете ни и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Изработен от висококачествен плат Оксфорд.Идеален за захващане за клоните и тавана или отворена стената, закачане на декори, десертни маси и общо пространство за партита, която искате да декорирате.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория