• Ново
LS Photography Rapid Adapter Преобразува Шпильку с дължина 5/8 инча резба с дължина 17 мм, дължина на 1/4 инча, Мултифункционален Адаптер за Закрепване Скоба за Фотография в студио ?

LS Photography Rapid Adapter Преобразува Шпильку с дължина 5/8 инча резба с дължина 17 мм, дължина на 1/4 инча, Мултифункционален

Rating 
BGN 4.32

Сума
Налично за поръчка

Адаптер за шипове 5/8 "и на резба 1/4"Съвместим с лека стойка.Многофункционален скоба - подходящ за стойка за плосък главоболие, фенери, скоба стрели и т. Бърз адаптер Rapid Adapter Адаптер представлява блокиране на адаптер, който бързо превключва между различни устройства.Високо качество - Материал : Алуминий.Изработен от висококачествени материали, той може да се използва повторно и има дълъг срок на служба.Адаптер за шипове 5/8 "и на резба 1/4".Съвместим с лека стойка.Многофункционален скоба - подходящ за стойка за плосък главоболие, фенери, скоба стрели и т. Бърз адаптер Rapid Adapter Адаптер представлява блокиране на адаптер, който бързо превключва между различни устройства.Високо качество - Материал : Алуминий.Изработен от висококачествени материали, той може да се използва повторно и има дълъг срок на служба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория