• Ново
2 БР. Банер за декорация на партита честит Рожден Ден, Много Голям Текстилен Плакат С Надпис, Фотобудка, за Рожден Ден, Реквизит За Снимки на Фона на Знамето За Парти ?

2 БР. Банер за декорация на партита честит Рожден Ден, Много Голям Текстилен Плакат С Надпис, Фотобудка, за Рожден Ден, Реквизит

Rating 
BGN 3.82

Сума
Налично за поръчка

Елегантен дизайн с черни златни балони, златна блестяща банер с елементи на парти по случай рожден ден, изискан банер-плакат честит рожден денМожете да окачите на фона на възпоменателни снимки в двора, на открито или на закрито, на стената, на детската площадка и т. След употреба може да се сгъва за лесно съхранение при следващото използване.Материал банер честит рожден ден : полиестер.Материал покривки честит рожден ден : пластмаса.Размер на плакат честит рожден ден : 185*110 см/ 72,8 *43,3 инча.Еднократни покривки за маса размер : 52*87 инча.Цвят : Черен, златен. Количество : 2 бр.Материал : Фон честит рожден ден изработен от лек, траен полиестер, покривката честит рожден ден изработени от пластмаса, използвана за лесно почистване след парти. Размер : Плакат честит рожден ден на 185 * 110 см / 72,8 * 43,3 инча, достатъчно голям, за декорация на партита по повод рождения ден и фотография, покривки за еднократна употреба 52 * 87 инча (Ш * Д), е достатъчно за покриване на правоъгълна маса с дължина до 7 метра.Функция : Направете своя рожден ден е специален и запомнящ се, чудесно допълнение към всеобщата тематични парти по повод рождения ден, е страхотно допълнение към атмосферата на партито по случай рождения ден, вашият парти честит рожден ден ще бъде грандиозно събитие.Дизайн : Текстилен плакат с надпис happy birthday background фон на банера може да се сгъва и лесно за носене, може да се пере и тя е устойчива на счупвания, подходящ за парти по случай вашия рожден ден и 30-та, 40-та, 50-та, 60-та, 70-та, 80-та, 90-та, 100-ти възпоменателни тържества.Приложение : идеален за парти по случай рожден ден, бебе душ, decor, банер за торта, гоблени, завеса, празнични събития, декори за прием на гости, на фона на фотобудки и фон за бебешка торта, можете да окачите на фона на възпоменателни снимки в двора, на улицата или да ги затвори в стаята, на стената, на детската площадка и т. Ние сме компания, която се стреми да ви предложи луксозен и висококачествен продукт.Ние обичаме нашите клиенти и винаги ще се постарая да ви помогне.Нашият продукт никога няма да ви разочарова.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория