• Ново
Дръжка за горната част на камерата, Дръжка за повдигане на камера от сплав с прикрепен за студено башмака с отвор за винта на 1/4 инча за микрофон, led осветление, на мо?

Дръжка за горната част на камерата, Дръжка за повдигане на камера от сплав с прикрепен за студено башмака с отвор за винта

Rating 
BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

[Здрава и проста конструкция] : Дръжка за кашкавал е изработен от алуминиева сплав, здрава, устойчива, но лекаПомага за стабилизиране на камерата, дори и без карданного стабилизатор. [Прилагането на] : Може да се използва широко с камерите на "горещо обувки", приложими за цифрови огледално-рефлексни фотоапарати Nikon и т. Е подходяща за професионален и любителски фотограф, videographer, режисьор за създаване на преносим видео /видео движещи се кадри. [Лесен монтаж] : Горна ръкохватка може да се монтира директно на дупка за топла башмака камера, здраво и лесно се забави винтова дръжка; Конструкция улуци предотвратява падането, дъното има отвор блокиран, бързо разглобяване и сглобяване са прости и удобни. [Вградени пълнители за студено башмака] : Преносима част с отвор за винта на 1/4 инча и отвор за студено башмака, което може да се използва за монтиране на микрофони, осветление и друго оборудване. [Ергономичен дизайн] : с Ергономичен дизайн, заоблен дизайн в областта на ръкостискане, подходяща за дланта на ръката си и го е удобен за хващане, кух дизайн, намалява теглото дръжки и удобна за носене.Параметри : Тип на продукта : Дръжка за фотоапарата Материал : Алуминиева сплав, Размер на продукта : приблизително 90x68 мм / 3,5 x 2,7 инча Тегло : Приблизително 148 г / 5,2 унции Осъществяване Списък : 1 х писалка за камерата.

Всичко за продукта

Item Type:
Camera Handle
Material:
Aluminum Alloy
Product Size:
Approx. 90 x 68mm / 3.5 x 2.7in
Weight:
Approx. 148g / 5.2oz
Package List:
1 x Camera Handle :

Подобни продукти в категория