• Ново
Мини Топка Корона Пластмасов Материал Въртене на 360 ° с винтове 1/4 Инча Корона Статив От Алуминиева Сплав, устойчива на плъзгане Топката на Главата на Повечето прод?

Мини Топка Корона Пластмасов Материал Въртене на 360 ° с винтове 1/4 Инча Корона Статив От Алуминиева Сплав, устойчива на плъзгане

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от пластмаса и алуминиева сплав, процесът на машини с ЦПУ, с висока стабилностДръжка тугая, а усилие за определяне силно, очевидно е, че лесно се разхлаби и тя остарява, в същото време тя износостойкая и трайно.Освен това, противоскользящий дизайн подобрява усещанията.Покрив с винтове с диаметър 1/4 инча, съвместими с повечето продукти, представени на пазара.Поддържаща плоча топка на главата е снабдена с гумено уплътнение, която ефективно предпазва оборудването от надраскване.Той има отвор за винт с диаметър 1/4 инча в долната част и също така е съвместима с най-епендорф, представени на пазара.Изработен е от пластмаса и алуминиева сплав, процесът на машини с ЦПУ, с висока стабилност.Дръжка тугая, а усилие за определяне силно, очевидно е, че лесно се разхлаби и тя остарява, в същото време тя износостойкая и трайно.Освен това, противоскользящий дизайн подобрява усещанията.Покрив с винтове с диаметър 1/4 инча, съвместими с повечето продукти, представени на пазара.Поддържаща плоча топка на главата е снабдена с гумено уплътнение, която ефективно предпазва оборудването от надраскване.Той има отвор за винт с диаметър 1/4 инча в долната част и също така е съвместима с най-епендорф, представени на пазара.Параметри : Тип на продукта : Топка корона Тегло : прибл.67 g / 2,4 грама Материал : пластмаса и алуминий сплаввес : 1 кг / 35,3 унция Интерфейс : Долния отвор за винта на 1/4 инча и покрив, за да се провалиш 1/4 инча съдържание на Пакета : 1 х сферична топка головкапримечания1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
 Ball Head
Weight:
Approx.67g / 2.4oz
Material:
Plastic And Aluminum Alloy
Underweight:
1kg / 35.3oz
Interface:
Bottom 1/4 Inch Screw Hole & Roof 1/4 Inch Screw
Package List:
1 x Spherical Ball Head
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория