• Ново
Който скоба FLYCAM Vista-II и жилетка за ръчно стабилизатор камера. Абсорбира удара при ходене / тичане и намалява умората. Варианти на закрепване на левия/десния лост, тов

Който скоба FLYCAM Vista-II и жилетка за ръчно стабилизатор камера. Абсорбира удара при ходене / тичане и намалява умората.

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Скоба стабилизатор на камерата Vista II Жилетка стабилизатор на камерата Vista DV.Опаковка в чантата. ЖИЛЕТКА и ръкохватка на стабилизатор, монтирани на тялото, с 16-мм конектор arm са предназначени за омекотяване на стабилизатори и подвес неправителствени устройства с камера.ТОЧНОСТ алуминиев блок с ЦПУ могат да издържат на тегло до 9 кг и осигурява ефективна стабилизация чрез бърз и лесен монтаж.ЖИЛЕТКА С ПОРОЛОНОВОЙ подплата разпределя тежестта система в целия организъм, като по този начин осигурява стрелба без умора.УДОБЕН ЕЛЕК ЕРГОНОМИЧНИ КОНТРОЛИРАНО ДИЗАЙН с размер на талията от 28 "до 60" е подходящ за всички видове тялото.ВИСОКО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКАТА И ДИЗАЙН с доживотна гаранция на производителността.ПРИКРЕПЛЯЕМЫЙ към ТЯЛОТО ЖИЛЕТКА и скоба СТАБИЛИЗАТОР с 16-мм конектор arm е предназначен за преносими стабилизатори и подвес неправителствени устройства с камера.ТОЧНОСТ алуминиев блок с ЦПУ могат да издържат на тегло до 9 кг и осигурява ефективна стабилизация чрез бърз и лесен монтаж.ЖИЛЕТКА С ПОРОЛОНОВОЙ подплата разпределя тежестта система в целия организъм, като по този начин осигурява стрелба без умора.УДОБЕН ЕЛЕК ЕРГОНОМИЧНИ КОНТРОЛИРАНО ДИЗАЙН с размер на талията от 28 "до 60" е подходящ за всички видове тялото.ВИСОКО КАЧЕСТВО на ИЗРАБОТКАТА И ДИЗАЙН с доживотна гаранция на производителността.Жилетка с поролоновой подплата от изключително дишащ материал осигурява отличен комфорт, идеална за кацане и неограничен трафик.Лесно регулиране на височината и въжета осигуряват удобен за кацане за всички видове тялото.Уникален и патентован конектор за свързване на ръцете с жилетка позволява регулиране на ъгъла на наклона на референтния скоба спрямо референтния жилетка. закопчалка закопчалка позволяват бързо да стреля жилетка по време на кратките почивки.Дръжка регулиране на натягане на пружината лесно да се регулира пружини в зависимост от теглото на устройството.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория