• Ново
Новата Професионална Версия Steelsring EF/GFX Адаптер обектив с Автофокус EF-GFX за камери на Canon EF-Fujifilm GFX100S/50R/50-ТЕ

Новата Професионална Версия Steelsring EF/GFX Адаптер обектив с Автофокус EF-GFX за камери на Canon EF-Fujifilm

Rating 
BGN 299.40

Сума
Налично за поръчка

Новата версия Pro, по-бърз автофокусВъз основа На три поколения бяха добавени много нови функции, като поддръжка на клин на автоматично фокусиране.висока съвместимост.Поддържа повечето обективи Canon, с порта (производителите тествахме оригиналните обективи на Canon и Sigma original и част от обектива Tamron).Поддръжка на автоматично управление на бленда, на тялото на самолета.Автоматично разпознава Exif информация на обектива.Fuselage може правилно да идентифицира, показвате, използвате и запис на информация за обектива и настройките на експозицията, включително име на обектива, на максимална / малка бленда, текущото разстояние на фокуса, обхват на мащабиране, текущата блендата, скоростта на затвора.Защита на корпуса от разклащане (IBIS).Поддръжка на фазата на фокусиране (PDAF) + Непрекъснато фокусиране + Разпознаване на лица и очи.Новата версия Pro, адаптер за обектив на камерата STEELSRING Сериозни EF /GFX с автофокус за обектив Can EF до креплению обектив Fujifilm GFX Параметри : Марка : STEELSRING Състояние : Абсолютно новия Материал : мед + сплав Обектив : за обектив canon eos тялото на камерата : за фотоапарати GFX 50 R /100 / 50-ТЕ / 50s II /100 S Функция : автоматично фокусиране Функции 1) на Щепсела и да играе.Без никакви настройки може да се използва за монтиране на обектив, включен в корпус приставка адаптер. 2) висока съвместимост.Поддържа повечето обективи Canon, с порта (производителите тествахме оригиналните обективи на Canon и Sigma original и част от обектива Tamron). 3) Всички поддържани обективи могат да се използват авто фокус.Скорост на фокусиране на обектива Canon / ниво на шума / точност, като правило, е по-добре, отколкото при обектив EOS. 4) всички поддържат автоматично управление на бленда, на тялото на самолета 5) тялото на самолета може правилно да идентифицира, показвате, използвате и запис на информация за обектива и настройките на експозицията, включително име на обектива, на максимална / малка бленда, текущото разстояние на фокуса, обхват на мащабиране, текущата блендата, скоростта на затвора. 6) Canon IKO с функция за стабилизация на изображението (IS), който е съвместим с конструкцията на корпуса на GFX.И през корпуса на огледалото преминете към стартиране или спиране. 7) Околовръстен вграден USB-слот за подкрепа на собствен онлайн ъпгрейд на фърмуера.

Всичко за продукта

Brand:
STEELSRING
Condition:
Brand New
Material:
cuprum + Alloy
Lens:
for canon eos lens
Camera body:
for GFX 50R/100/50S/50sII/100S cameras
function :
auto focus
Features:
1) Plug and play. Without any settings, mount the lens, plug in the body can be used.:
2) high compatibility. Supports most Canon port lenses (manufacturers have tested the original Canon and Sigma original lens and part of the Tamron lens).:
3) All supported lenses can use AF. Canon's lens focus speed / noise level / accuracy is generally better than the EOS lens.:
4) all support the fuselage automatic aperture control:
5) The fuselage can correctly identify, display, use and record the lens information and exposure parameters, including the lens name, maximum / small aperture, the current focal length, zoom range, current aperture, shutter speed.:
6) Canon IKO with image stabilization (IS) function, compatible with GFX body. And through the mirror body switch to start or stop.:
7) Ring built-in USB slot to support their own online firmware upgrade. [List of supported / tested lenses] - constantly updated:
8) Can read Canon Exif information accurately:
9)Multi-function button. With the original lens focus speed consistent:
10) Completely identify the lens type and lens parameters :

Подобни продукти в категория