• Ново
SOLUSTRE 1 БР Регулируеми Поляризация Филтри Камера издаде лицензия за същата дейност Филтър на Обектива на Камерата С Многослойно Покритие Филтър на Обектива на Каме?

SOLUSTRE 1 БР Регулируеми Поляризация Филтри Камера издаде лицензия за същата дейност Филтър на Обектива на Камерата С Многослойно

Rating 
BGN 8.27

Сума
Налично за поръчка

Професионален филтър на обектива : ефективно защитава фотоапарата и може перфектно да завърши снимките в сложни условияПолезен обектив на камерата : гарантира, че вие винаги снимате с правилната експозиция, тъй като това позволява да се избегне переэкспонирования за сметка на ограничаване на количеството светлина инцидент в обектива.Многослоен обектив : лещи с многослойно покритие намалява до минимум отражения, отблясъци и подобрява качеството на снимките.Външен фотообъектив : подобрява наситеността на цветовете на изображението, прави картината по-ясна и жива.Филтър на камерата : За приятели, които се занимават с фотография, това е a, и това им е много да се хареса.Осъществяване на списък 1 x филтър за камерата Характеристики - Материал : Алуминиева сплав, стъклени лещи за камерата. - Позволява да улови желаната естествен ефект, лесен и удобен за използване филтър на камерата.20 инча Фиксиран неутрален филтър на плътност. Обектива на камерата може да се намали броят на пръстови отпечатъци, вода и прах, защита на вашия обектива от фотоапарата, за дрона. - Многослойни лещи с покритие намалява до минимум отражения, отблясъци и подобрява качеството на снимките поляризиращ филтър на обектива на камерата. - Обектив може да помогне за намаляване на количеството светлина инцидент на сензор на камерата Полезен обектив на камерата. - Да се гарантира, че винаги е заснет с правилната експозиция, тъй като това позволява да се избегне переэкспонирования за сметка на ограничаване на количеството светлина инцидент във филтъра на обектива на камерата. - Цвят : Черен и червен Външен Красят обектив.Описание товараd Филтър за обектив Търсите професионален филтър за обектив на камерата безпилотен въздухоплавателни средства?Вие търсите надежден инструмент, който може да дойде на време?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият продукт трябва да отговарят на вашите нужди. филтър за камерата - това е един от най-добрите варианти за вас.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория