• Ново
01 02 015 Закрепване за камерата на каската, Задната част на Трайно Лепило, устойчиво На извивката, Голям Ъгъл на Регулиране за Определяне на устата на каската с удлини?

01 02 015 Закрепване за камерата на каската, Задната част на Трайно Лепило, устойчиво На извивката, Голям Ъгъл на Регулиране

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Висока съвместимост : Поставка за закрепване на камера за движение може да бъде гъвкав за различните форми на каски в съответствие с вашите нуждиРегулируеми : С удлинительным ос 3 ос се регулират за голям ъгъл на регулиране; без удлинительного пръчка само малка регулируем ъгъл.Стабилна фиксация : На гърба има прозрачен здрав лепило, постоянен по време на употреба, не трябва да се притеснявате за случайно е изтървал.Лесно управление : Лесно се монтира с помощта на быстроразъемного основание, лесно се отстранява и се определя, осигуряване на задоволителен опит за използване.Богатото съдържание : комплектът включва много аксесоари, включително закрепване за камерата на каската, на основата на j-образна форма, с дълъг удължител, кратък удължител, 2 винта и дълъг винт. Висока съвместимост : Поставка за закрепване на камера за движение може да бъде гъвкав за различните форми на каски в съответствие с вашите нужди. Регулируеми : С удлинительным ос 3 ос се регулират за голям ъгъл на регулиране; без удлинительного пръчка само малка регулируем ъгъл. Стабилна фиксация : На гърба има прозрачен здрав лепило, постоянен по време на употреба, не трябва да се притеснявате за случайно е изтървал. Лесно управление : Лесна инсталация с быстроразъемным основание, лесно се отстранява и се инсталира, като осигурява приятна за използване. Богатото съдържание : комплектът включва много аксесоари, включително закрепване за камерата на каската, на основата на j-образна форма, с дълъг удължител, кратък удължител, 2 винта и дълъг винт.Параметри : Тип на продукта : Закрепване за камерата на каската Материал : PC + силикон Приложения : камера за движение на Приложими модели : Универсален за всички камери на движението Тегло : около 105 г / 3,7 унции Осъществяване Списък : 1 Закрепване за камерата на каската 1 x основа J-образна форма 1 x удлинительный стъбло (дълго) 1 x удлинительный прът (кратък) 2 x винт 1 x дълъг винт.

Всичко за продукта

Item Type:
Helmet Camera Mount
Material:
PC + Silicone
Application:
For Motion Camera
Applicable Models:
Universal All Motion Cameras
Weight:
Approx.105g/3.7oz
Package List:
1 x Helmet Camera Mount:
1 x J Shape Base:
1 x Extension Rod (Long):
1 x Extension Rod (Short):
2 x Screw:
1 x Long Screw:

Подобни продукти в категория