• Ново
SENDY 6,5x6,5 фута Mi Bautizo през Цялата Фон за Снимки Мексикански Украса за Парти в чест на Кръщението, Бог да Благослови Момчето, Банер за Първи Св. Причастие, Син Облак, Зла?

SENDY 6,5x6,5 фута Mi Bautizo през Цялата Фон за Снимки Мексикански Украса за Парти в чест на Кръщението, Бог да Благослови

Rating 
BGN 29.13

Сума
Налично за поръчка

【Размер, Лесен за почистване-може да се пере на ръка или в машина, след изсушаване, положете го точно, прогладьте параМоже да избелите поотделно.За Гънките на: За облекчаване на транспорт и опаковка, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до малко заломам, можете да внимателно прогладить ги на слаб огън, за да премахнете заломы.Полиестер материал : полиестер материал може да се пере и глади, не нанася вреда и няма мирис, също така е идеално за снимане на рожден ден, детски душ, разкриване на пол, булчински душ, украси за сватбени партита и така нататък.Подробна информация за продукта: Той е с еластична лента, която може да се регулира в съответствие със стойка, е лесно да се мотае и да се установи.Потребителско обслужване : Свържете се с нас преди да се плати.Изпратете данните на потребителя съобщение (размер, думи, цветът или всички подробности, за да се промени).У нас има десетки хиляди оригинални чертежи.Каним всички желаещи да конфигурирате фон!Полезни съвети : 1. Ние продаваме само един фон, поставка и фонови скоби в комплекта не са включени. Поради различна цветова калибриране на различни екрани малка разлика в цвета е нормално. Спазвайте правилното разстояние, за да се осигури добра снимка, а осветлението е много важно за ефекта на снимане, можете да регулирате осветлението, за да получите добри впечатления от снимки.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория