• Ново
Статив SLIK Sprint PRO III за пътуване с топка глава SBH-100, за беззеркальных /огледално-рефлексни фотоапарати на Sony, Nikon, Canon, Fuji и други - Метално покритие (611-892)

Статив SLIK Sprint PRO III за пътуване с топка глава SBH-100, за беззеркальных /огледално-рефлексни фотоапарати на Sony,

Rating 
BGN 42.22

Сума
Налично за поръчка

? ? ? [Създадени за пътуване] Стативи от серията SLIK Sprint са компактни и леки, осигуряващи надеждна работа в опаковка, готова за пътешествия ? ? ? [Многофункционална централна колона] Централната багажник може да се сваля и да се обърнат, за да позиционираме главата ми между краката, а не отгоре.Това се прави преглед на нивото на земята и отгоре надолу, невъзможно при традиционните настройка.Също така могат да бъдат разделени на 2 части, за да статив може да достигне минималната височина.Просто развийте две части един от друг в този дизайн, без инструменти.Вградена плъзгаща се кука, разположен в долната част на централна стойка за окачване на чанти и калъфи за фотоапарат за подобряване на устойчивостта на неравен терен или във ветровито време. ? ? ? [Бърза работа] Патентован Механизъм за бързо завъртане" ви позволява да регулирате ъгъла на наклона на краката с една ръка.Лесно инсталиране на крака в 1 от 3 заключване на разпоредбите на прости "преврат", за да се увеличи стабилността на неравни повърхности, или намалете височината на статив за създаване на творчески ъгъл под нисък ъгъл.Всяка вземе подножието секция може отиваме все по-далеч и отстранявани с помощта на лесни за управление защелкивающихся брави за бърз монтаж и демонтаж. ? ? ? [Основни характеристики] Максимална височина 62,9 инча Дължина в сгънат вид 18,5 инча Товароподемност 4,4 паунда Тегло 2,2 кг /. | [Допълнителни характеристики] Прости рычажные брави за облекчаване на ножных секции, луксозен калъф за носене, при всякакви метеорологични условия ръкохватки на горната foot секции за по-студените или топли условия.SLIK Sprint PRO III GM BH с топка глава SBH-100.SLIK Sprint PRO III GM BH с топка глава SBH-100.Нови стативи серия от Sprint Pro III създадени за пътуване.Независимо дали това е най-бързият изгрева на брега на морето или експедиция в Исландия, серия от Sprint осигурява отлична производителност в пълен комплект, готов за пътуване.Нов механизъм за бърза завъртане (RFM) осигурява лесен начин за регулиране на ъгъла на наклона на краката от 6,2 инча над земята до 62,9 инча височина, когато предложи багажник (измерена в горната част на топка на главата).Модел Pro III BH тежи 36 грама, но притежава 4,4 паунда фотооборудования.За да представим това в дългосрочен план; полнокадровая камера Sony a7r III с приложен обектив 16-35 мм f2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория