• Ново
2023 Нов Комплект за почистване на Airpods Pro и 1/2 Многофункционална дръжка за почистване с Мека четка за своята практика за слушалки Bluetooth (white2.0)

2023 Нов Комплект за почистване на Airpods Pro и 1/2 Многофункционална дръжка за почистване с Мека четка за своята практика

Rating 
BGN 3.46

Сума
Налично за поръчка

[Първокласен дизайн] Дизайн почистващо средство, е много модеренВ него се използва вградена дръжка, и всеки край има свое предназначение, което повишава използваемостта на продукта. [Малък и изискан] Комплект за почистване слушалки размер на само половината от молив.Дизайнът е много добре обмислена.Единият край е флокированную гъба, мека гъба, използвана за почистване от отпадъци в корпуса Bluetooth слушалки, а другият край е метален връх на писалка с четка отстрани. Връх на писалка е възможно да се премахне трудноочищаемые замърсяване в пропастта, като ушна сяра, прах и т., Четка за цел да помете тук мръсотия. [Четка и флокированная гъба] Задълбочено изработка на производство те кара да се чувстват претоварени.Ивици гъби, покрити с дебел пух, което улеснява почистването от отпадъци и прах. [Лесна за употреба] Използвайте върха на писалката за почистване от прах и отломки в корпуса на Bluetooth слушалката или в пропастта на слушалки, а след това използвайте четка с висока плътност отстрани, за да премахнете натрупаните боклуци. [Нашата услуга] Ако получената от вас стока, ще имаш проблеми с качеството или той може да бъде повреден по време на употреба, вие можете да се свържете с нас и да го върне безплатно.Комплект за почистване Airpods Pro и многофункционална дръжка за почистване на 1/2 с мека четка за своята практика за слушалки Bluetooth (white2.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория