• Ново
Обектив микроскоп на WSSBK HD 200X с мобилни led за употреба лампа CPL, Джобни Макрообъективы Micro за всички смартфони (Цвят: бял, размер: Без CPL)

Обектив микроскоп на WSSBK HD 200X с мобилни led за употреба лампа CPL, Джобни Макрообъективы Micro за всички

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Пълна оптика с няколко покрития позволява да направим подробни снимки с висока разделителна способностЛесно и удобно за използване приложение, в което не е необходимо.широка съвместимост : конструкцията на диафрагмата F1.8 и универсална скоба за 98% от мобилните телефони.Използвайте го, за лабораторни работи, за прилагане на STEM-системи, оценка на бижута, художествени изследвания, изследвания на открито и т. е Съвместим почти с телефони с една и две камери.Пълна оптика с няколко покрития позволява да направим подробни снимки с висока разделителна способност.Лесно и удобно за използване приложение, в което не е необходимо.широка съвместимост : конструкцията на диафрагмата F1.8 и универсална скоба за 98% от мобилните телефони.Използвайте го, за лабораторни работи, за прилагане на STEM-системи, оценка на бижута, художествени изследвания, изследвания на открито и т. е Съвместим почти с телефони с една и две камери.Параметри : Увеличение : 200 X Конструкция микроскоп : 4 елемента в 4 групи Дължина на фокусното разстояние : 40,6 мм яркост : 6 бр. светодиода Цветна температура : 6000 ~ 6500 К Интерфейс за зареждане : Micro USB Капацитет на батериите : 120 mah Време за зареждане : 1 час Опаковка включва : 1 * Широкоъгълен обектив Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.

Всичко за продукта

Magnification:
200X microscope
Lens Construction:
4 element in 4 groups
Focal length:
40.6mm
brightness:
6pcs LED
Color temperature:
6000~6500k
Charging Interface:
Micro USB
Battery Capacity:
120mAh
Charging time:
1 hour
Package Include:
1*Wide-angle lens:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer. :

Подобни продукти в категория