• Ново
Титуляр Скоба за Штативной камера с Завърта на 360 ° Скоба с Топка Глава на Метален Материал Пластмасова Подложка за Движеща се камера

Титуляр Скоба за Штативной камера с Завърта на 360 ° Скоба с Топка Глава на Метален Материал Пластмасова Подложка

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Скоба-държач ще запази го стабилен и не ще се разклаща след фиксиране, че е подходящ за ежедневна употребаИзработена от метален материал, който гарантира по-дълъг живот и високо качество, което го прави здрав за тежки работи и предпазва от деформация.Част от затягане снабдена с пластмасова подложка, за да се предотврати увреждане на захващане на статив, който осигурява приятно използване.Може да се монтира почти към всичко, което ви позволяват да монтирате камерата на някое място, където трябва.Разполага с въртящ се на 360 ° топка глава, която може да осигури достатъчно удобство при снимане на собствения си видео.Скоба-държач ще запази го стабилен и не ще се разклаща след фиксиране, че е подходящ за ежедневна употреба.Изработена от метален материал, който гарантира по-дълъг живот и високо качество, което го прави здрав за тежки работи и предпазва от деформация.Част от затягане снабдена с пластмасова подложка, за да се предотврати увреждане на захващане на статив, който осигурява приятно използване.Може да се монтира почти към всичко, което ви позволяват да монтирате камерата на някое място, където трябва.Разполага с въртящ се на 360 ° топка глава, която може да осигури достатъчно удобство при снимане на собствения си видео.Параметри : Тип на продукта : Скоба за камерата-штативматериал : МеталЛцвет : ЧерныЙприменение : за филм Тегло : прибл.181 г / 6,4 унция. Съдържание на пакета : 1 скоба за камерата-штативпримечания1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Tripod Camera Clip
Material:
Metal
Color:
Black
Application:
for Motion Camera
Weight:
Approx.181g/6.4oz
Package List:
1 x Tripod Camera Clip
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория