• Ново
Ufeela Mi Bautizo Фон 7Wx5H Фута Полиестер Бог да ви Благослови Кръщение Растение Лист на Дървото Зелените Ботаническата Бохо Гълъб на Мира Кръщение Снимка Фон Банер Декор З?

Ufeela Mi Bautizo Фон 7Wx5H Фута Полиестер Бог да ви Благослови Кръщение Растение Лист на Дървото Зелените Ботаническата Бохо

Rating 
BGN 6.93

Сума
Налично за поръчка

★ Размер и опаковка : 7 фута (ширина) x5 фута (височина) /210 см (ширина) x150 см (височина) 1 бр фон без джобове. ★ Което е включено в комплекта : Тъканно кърпа за фотография (сгъваема), поставка за фон в пълен комплект не е включена. ★ УНИКАЛЕН дизайн : Разработена с помощта на зелени листа, усъвършенствана технология за печат на чертежи, ясно изображение за фон. ★ УПОТРЕБА : Декори за украса на работния плот, са подходящи за къпане на бебето, украса на стени, снимки, видео среди. ★ Топли уши : Здрав, преносим, не показва, моющийся.Стока ще бъде изпратена по пощата в сгънат вид.Ако е необходимо, моля, прогладьте му при ниска температура, за да може лесно да се премахне гънка.На този фон за религиозна снимки е модел от зелени листа.Този модерен дизайнерски фон е изработен от екологично чиста тъкан плат.Материал и размери : В този заднике използва висококачествена тъканно тъкан, която прави фигурата по-реалистично. Дизайн 7 Wx5 H : зелени листа, религиозен.Какво е включено в комплекта : Тъканно кърпа за фотография (сгъваема), поставка за фон в пълен комплект не е включена.Приложение : идеален за снимки на рожден ден, парти, новородени, деца и стоки, както и за видеофона.Грижи : Метод за възстановяване на гънки се състои в това, че плътно да си патрон, а след това просто да изчакате 2-4 дни.Бръчки и капакът са почти изчезнали.Моля, прогладьте задната повърхност на желязо с ниско съдържание на двойката, но не и сухо гладене.Детайли : Материал : тъканно плат Фигура : зелени листа, Размер на фигурата : 7 W x 5 Тегло : 0,66 паунда Което е включено в комплекта : Тъканно кърпа за фотография (сгъваема), поставка за фон в пълен комплект не е включена.Забележка : ★ Всички размери, измерени ръчно с отклонение (в диапазона) на 1-3 мм ★ Продукта може да се различават леко от снимките, поради осветяване и на дисплея на вашия монитор.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория