• Ново
Базова плоча на камерата PROAIM SnapRig с монтиране на статив, стълбовете за прът 15 mm. Стабилна поддръжка на камерата. Лесно монтирайте камерата на статив или наплечную ин

Базова плоча на камерата PROAIM SnapRig с монтиране на статив, стълбовете за прът 15 mm. Стабилна поддръжка на камерата.

Rating 
BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

Закрепете камерата на статив с помощта на основната плоча PROAIM Snap Rig Camera, която осигурява висока производителност и стабилна подкрепа на камератаТой е оборудван с 15-мм скоби за пръти LWS за определяне на последващите фокусиране, матирана кутии, поставки за обектива, лента за носене през лигавицата или други аксесоари.Резба 1/4" -20 и 3/8"-16 в долната част позволяват бързо да настроите камерата / клипове на статив или друга плоча.Освен това, има винт 3/8 "- 16 и гумени облицовки за закрепване на камерата и да я защити. гаранция за 100% удовлетвореност на клиента; Купи с увереност.Закрепете камерата на статив с помощта на основната плоча Proaim Snap Rig Camera, която осигурява висока производителност и стабилна подкрепа на камерата.Той е оборудван с 15-мм скоби за пръти LWS за определяне на последващите фокусиране, матирана кутии, поставки за обектива, лента за носене през лигавицата или други аксесоари.Резба 1/4" -20 и 3/8"-16 в долната част позволяват бързо да настроите камерата / клипове на статив или друга плоча.Освен това, има винт 3/8 "- 16 и гумени облицовки за закрепване на камерата и да я защити.Стандарт на прът : 15 мм LWS / разстоянието между пръчки 60 mm. Монтиране на камерата : винт 3/8"-16.Монтиране на статив : резба 1/4"-20, резба 3/8"-16. Конструкция : Висококачествен алуминий. Дупки за прът : 15 мм. Тегло на продукта (без опаковка) : 0,14 кг / 0,30 кг. Тегло на продукта (с опаковка) : 0,44 кг / 0,97 килограм.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория