• Ново
На 20 метра х 10 метра Фон от шифон цвят Шампанско Завеси за Сватбени партита 4 Панела 5 × 10 метра Прозрачни, Без Бръчки Блестящо Завеси с цвят Шампанско за Декора на За?

На 20 метра х 10 метра Фон от шифон цвят Шампанско Завеси за Сватбени партита 4 Панела 5 × 10 метра Прозрачни, Без Бръчки Блестящо

Rating 
BGN 39.06

Сума
Налично за поръчка

✔️ Опаковка завеса от шифон цвят шампанско - включва 4 панела, всеки с размери 5 метра височина и 10 метра височина, с обща площ от 20 метра височина и 10 метра височинаПоради ръчно измерване възможни грешки при 0,1 метра. ✔️ Характеристики завеса от шифон цвят шампанско-лек, мек, без бръчки, не гладится, лесни за употреба и переноске.С 4-инчов джоб за мряна отгоре за обзавеждане драперии или захващане директно. ✔️ Широк спектър от приложения на пердета с цвят на шампанско като фон - идеален за сватбени арки, приеми, партита, сватбени и детски душове, рожденни дни, коктейли с шоколадови бонбони, на фона на десертни маси, изложби, фотография сватбени сцени, фотобудок, церемония и още много други. ✔️ Елегантни завеси на фона на шампанско е за партита - Тази романтична шифоновая завеса е идеален за създаване на красиви гънки или ниспадания на пода, като придава на сцената, много нежен, мек, красив външен вид и на всякакви събития. ✔️ Белите дробове, грижи задни щори - възможно е както ръчно, така и машинно пране, отгоре има джоб за мряна (обиколката на 5,5 инча) за удобно захващане на тръби или поставка за декор.Моля, обърнете внимание, че при подвешивании фон на панела за пердета са в чистотата, в противен случай това ще се отрази на външния вид.На фона завеса за украса на парти по случай рождения ден.Завесата на фона на шампанско и за декорация на детската душа.Задни щори за сватбена декорация.Шифоновые Задни щори за партита.Декоративна завеса за Кръщение.Фонове за фотостудийной снимки. 10 метра х 10 метра Шампанско Сватбен Фон Завеса Декор Парти Сватба Кръщене Рожден Ден Детски Душ.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория