• Ново
55 мм Звезден филтър 4 бр. Филтър за обектив Starburst (4 точки, на 6 точки, на 8 точки, на 12 точки) с централна защелкивающейся капак на обектива за Nikon Canon Sony, Olympus, Pentax и други ?

55 мм Звезден филтър 4 бр. Филтър за обектив Starburst (4 точки, на 6 точки, на 8 точки, на 12 точки) с централна защелкивающейся

Rating 
BGN 8.66

Сума
Налично за поръчка

[Материал] : Този звездообразный филтър е изработен от вносни оптично стъкло и катран, високо ниво на трафикМетално о-пръстен, вместо пластмасови пръстени за запечатване, най-добрата херметичност, не се притеснявайте за есента или отслабване. [Функция] : Звезден филтър може да направи всеки светъл лъч на снимки ослепителни, създавайки ефект звездообразной светкавица.Колкото по-ярко петно, толкова по-изразен ефект на звездите.Идеален за снимане на нощни пейзажи, скъпоценни камъни, изделия от стъкло, метал. [Забележка : Повърхността на звездата на филтъра не е гладка, на нея много повърхностни петна (те създават ефект флаш звезди).Не се препоръчва често да се почистват с него.Препоръчва се с помощта на вентилатори.След употреба, поставете го в малка чанта за филтър, която ще позволи да се намали размера на петна от прах и издраскване на филтъра.И, моля, проверете размера на резба на обектива на вашия фотоапарат, преди да поръчате.Размер на резба на обектива на вашата камера ще бъде посочена някъде върху корпуса на обектива или отпечатан на капака на обектива. [Mailto] : Включва 1x55 мм 4-точков звезден филтър, 1x55 mm 6-точков звезден филтър, 1x55 мм 8-точков звезден филтър, 1x55 мм, 12-точков звезден филтър, 1х4слотовый найлонов филтър торбичка, 1x55 мм капак на обектива и 1 х кърпа за почистване на обектива от микрофибър. [Гаранция] : Ние предлагаме гаранция от една година и през целия сервизно обслужване, така че при възникване на евентуални проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. комплект звездчатых филтри 55 мм (4 точки, на 6 точки, на 8 точки, на 12 точки)-звездчатый филтър може да направи всеки светъл лъч на снимки, създаване на ефекта на отблясъци във формата на звезда, подобна поява.Колкото по-ярко петно, толкова по-изразен ефект на звездите.Идеален за снимане на нощни пейзажи, скъпоценни камъни, изделия от стъкло, метал. -Този универсален звезден филтър е съвместим с Nikon Canon Sony, Olympus и други камери. -Това може да бъде взето дотогава, докато на сцената има точков източник на светлина или отблясъци.Опаковка 1x55 мм 4-точков звезден филтър 1x55 mm 6-точков звезден филтър 1x55 мм 8-точков звезден филтър 1x55 мм, 12-точков звезден филтър 1x55 мм Централна защелкивающаяся капак на обектива 1 × кърпичка за почистване на обектива от микрофибър.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория