• Ново
Подобрена безжична камера за сигурност Yihoume с крушка, Панорамна камера за наблюдение на 360 ° с разделителна способност 2K, камера на 2.4ghz с аларма за откриване на движ?

Подобрена безжична камера за сигурност Yihoume с крушка, Панорамна камера за наблюдение на 360 ° с разделителна способност

Rating 
BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

【Лесен за инсталация и настройки】 Поставете и завийте тръбообразна на камерата директно в цокъл на лампата E27 (110 ~ 240v), това е толкова просто, както задаване на електрическата крушкаСканирайте QR код в APP Store (i OS) и Google Play (Android), за да изтеглите приложението "i CSee".След това се свържете към Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. (5 G не се поддържа). 【3 MP Full HD и цветно нощно виждане】 Благодарение на резолюция 3 MP HD и цветен ночному визия безжична камера с крушка показва ясна гладко видео в реално време.Дори в пълна тъмнина можете да видите ясни изображения. 【Двустранен разговор, и работи с приложение 】 Крушка охранителни камери, вграден микрофон и високоговорител ви позволява да говорите с вашата любов, когато сте извън дома.Използвайте приложението i CSee, за да прави скрийншоти и записва, оставяйки важна сцена. 【Откриване на движение и предупреждения в реално време】 Вграден високо-чувствителен детектор за движение открива движещи се обекта се движат изображението се записва едновременно.Ако някой вломится в къщата, помещение ще се проследи зад него и подава сигнал за тревога.Осигурете на своя дом защита. 【Преглед на 360 градуса】Домашна камера за сигурност може да ви осигури пълен и ясен преглед по всяко време.Можете да управлявате ъгъл на видимост на камерата чрез програмата за разглеждане на 360 градуса сляпо. 【Лесен за инсталация и настройки】 Поставете и завийте тръбообразна на камерата директно в цокъл на лампата E27 (110 ~ 240v), това е толкова просто, както задаване на електрическата крушка.Сканирайте QR код в APP Store (i OS) и Google Play (Android), за да изтеглите приложението "i CSee".След това се свържете към Wi-Fi с честота 2,4 Ghz. (5 G не се поддържа). 【3 MP Full HD и цветно нощно виждане】 Благодарение на резолюция 3 MP HD и цветен ночному визия безжична камера с крушка показва ясна гладко видео в реално време.Дори в пълна тъмнина можете да видите ясни изображения. 【Двустранен разговор, и работи с приложение 】 Крушка охранителни камери, вграден микрофон и високоговорител ви позволява да говорите с вашата любов, когато сте извън дома.Използвайте приложението i CSee, за да прави скрийншоти и записва, оставяйки важна сцена. 【Откриване на движение и предупреждения в реално време】 Вграден високо-чувствителен детектор за движение открива движещи се обекта се движат изображението се записва едновременно.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория