• Ново
Хибридна камера за сигурност ZOSI 2Pack 1080p 4-в-1 (аналогов CVBS HD-CVI/TVI/AHD /960H) и Безжична PTZ камера с автоматично проследяване на C289 с цветен нощно виждане, двупосочен звук, ра?

Хибридна камера за сигурност ZOSI 2Pack 1080p 4-в-1 (аналогов CVBS HD-CVI/TVI/AHD /960H) и Безжична PTZ камера с автоматично

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

(1) [1080 P Хибриден 4-в-1, HD-CVI / TVI / AHD / аналогов] __ Той идва с экранным меню, което може да промени 4 различни видео изход TVI / AHD / HD-CVI / CVBS и персонализиране на настройките на видео.(Режим по подразбиране - 960 H.Можете да промените екранното меню, натиснете и задръжте бутона за около 5 секунди). [C289 PTZ Cam Се по-умни сигнали, които са важни] __ Вашата IP камера ZOSI C289 има функция интелигентно откриване на хора, превозни средства, домашни любимци и пакети с помощта на изкуствен интелект, което намалява количеството на неверни положителни резултати, причинени от преместването на насекоми или опадающими листа. Можете също така да конфигурирате специфични области, в които вашите камери откриват движение, за да получавате информация само в най-важните случаи.След като движението ще бъде установено, звукова и светлина алармена система ще се активира автоматично, а бързото имейл и push-уведомление ще бъдат изпратени директно на вашето мобилно устройство. [C289 Автоматично следене на движение с по-широк обхват] __ Разширяване на зоната на действие на системата за сигурност, благодарение на своя страна вертикално на 140 градуса и хоризонтално на 355 градуса, което не оставя слепи зони, също така на разположение на дневния патрул с предварително инсталирани точки.Той също е интелектуален начин улавя и следи цел в движението автоматично, така че не пропускайте нито един-аврен момент. [C289 е проектирана за по-дълъг живот и двупосочна аудио] __ Благодарение на защитата от атмосферни влияния IP66 и високото качество на материалите на корпуса този фотоапарат може да се използва в дъждовни или снежни дни, за удължаване на срока на експлоатация на вашите фотоапарати и спестява време.Вграден говорител и микрофон осигуряват двустранен пренос на звука, можете също така да изплаши посетителите или да ги посрещне, избор на предварително зададени или персонализирани гласови съобщения. [Защита от атмосферни въздействия от метал и пластмаса IP66] __ камерата използвани висококачествени материали, корпус от метал и пластмаса, 3-axial поставка за камера, чрез кабел, конзола за беспроблемного употреба в дъждовни или снежни дни. [1080 P Хибриден 4-в-1, HD-CVI / TVI / AHD / аналогов] __ Той идва с экранным меню, което може да промени 4 различни видео изход TVI / AHD / HD-CVI / CVBS и персонализиране на настройките на видео.(Режим по подразбиране - 960 H.Можете да промените екранното меню, натиснете и задръжте бутона за около 5 секунди). [C289 PTZ Cam Се по-умни сигнали, които са важни] __ Вашата IP камера ZOSI C289 има функция интелигентно откриване на хора, превозни средства, домашни любимци и пакети с помощта на изкуствен интелект, което намалява количеството на неверни положителни резултати, причинени от преместването на насекоми или опадающими листа.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория