• Ново
DASHAN Mi Bautizo Фон от Полиестер 5x3 фута Под ъгъл Baby Peace Pigeon, Благослови Бог, на Фона на Заснемането на Първия Св. Причастие, Кръщение, Банер за Парти, декорация за Детската ?

DASHAN Mi Bautizo Фон от Полиестер 5x3 фута Под ъгъл Baby Peace Pigeon, Благослови Бог, на Фона на Заснемането на Първия

Rating 
BGN 6.23

Сума
Налично за поръчка

Материали : Полиестерен плат -Моющаяся, Безпроблемна, водоустойчива;Характеристики : не избледнява, без бръчки, за многократна употреба, сгъваем и здрав;.В комплекта са включени : Само един полиестер фон за снимки (сгъваеми);. В комплекта не са включени : скоби, подложки или някакви други аксесоари за фотография. ? Размер : 5x3ft (1,5 м x 1 м)/Ш-На, само 1 бр., с изключение на каботажните за фон; Приемаме индивидуални настройки, имаме професионален екип от дизайнери, който ще разработи за вас уникален фон. ? Материал : Фонова плат God Bless е изработена от 100% полиестер, лека и мека на допир, тя е лесно да носите със себе си, тя не избледнява, сгъваема и здрава; Възторжени отзиви. ? Характеристики : Този фон, благословен от Бога, използва процеса на дигитален печат с висока разделителна способност.Модел ясен, а фигура ясен, ярък цвят, добра устойчивост на бръчки, може да се пере и глади, за многократна употреба. ? Приложение : може да се използва като Божието Благословение, кръщението, първото Свето причастие, детски душ, украси за кръщенета и професионален студиен фон за снимки.Друга употреба (тапети, начало декор, и т. ? Забележка : Стока ще бъде изпратена на сгъва.Прогладьте задната страна при ниска температура, за да премахнете гънки.Ако имате някакви съмнения относно избора на размер, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Изпращайте сгънати, така че могат да се образуват малки гънки.Тук ние ви предлагаме : .A : Можете да инсулт или измие го, за да премахнете гънки, всичко ще бъде наред. B : Опъвам го и се прикрепва към задната стойка за окачване на няколко дни, това също ще дойде.Фотография за дейности : благослови бог, кръщение, къща, фестивал, празник, семейство, видеостудия, фотографско студио, клуб и всички видове партита; портрети на деца, новородени, възрастни или снимането на стоката; видеофон или дисплеи; телевизор, използван като тапет, завеса, покривки, декорации и така нататък; дигитална фотография; универсален фон и произведение на изкуството.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория