• Ново
удобна PTZ камера, Лесен за инсталиране, Широк зона цялостен преглед, 10-кратно Оптично Увеличение, Камера за видеоконференции, ABS с дистанционно управление за срещи (?

удобна PTZ камера, Лесен за инсталиране, Широк зона цялостен преглед, 10-кратно Оптично Увеличение, Камера за видеоконференции,

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

ГЪВКАВА ИНСТАЛАЦИЯ : Конферентна камера има много начини, гъвкава инсталация, може да поддържа монтаж на таван, стена, статив, гуманизированный дизайн, за да отговарят на нуждите на потребителя Безжично предаване на 2,4 G : PTZ камера поддържа безжичен пренос на 2,4 G, стабилно предаване, без закъснения, измеренную пренос през стената от 10 м. / 32,8 ft, щепсела и да играе USB.ЗАПАЗЕНО желаното положение : PTZ-конферентна фотоапарат използва алгоритъм сервоуправления и точен който има стъпков мотор, прецизен и плавен, страдащ от 256 preset позиции.ОБРАЗ с обхват на ГОЛЯМА ПЛОЩ : Камера, видео конферентна връзка е оборудван с обектив с фиксиран фокус и широк ъгъл на видимост 120 градуса, което осигурява изображения с обхват на голяма площ, подходящо за повечето малки конферентни зали.Функцията за превъртане на ЕДИН ключ : PTZ камера поддържа хоризонтален завой на 340 градуса и вертикално завъртане на 120 градуса, за да отговори на различните нужди на конференция.Една ключова функция на гърба, переворачивание окачени стена на изображението.ГЪВКАВА ИНСТАЛАЦИЯ : Конферентна камера има много начини, гъвкава инсталация, може да поддържа монтаж на таван, стена, статив, гуманизированный дизайн, за да отговарят на нуждите на потребителя. Безжично предаване на 2,4 G : PTZ камера поддържа безжичен пренос на 2,4 G, стабилно предаване, без закъснения, измеренную пренос през стената от 10 м. / 32,8 ft, щепсела и да играе USB.ЗАПАЗЕНО желаното положение : PTZ-конферентна фотоапарат използва алгоритъм сервоуправления и точен който има стъпков мотор, прецизен и плавен, страдащ от 256 preset позиции.ОБРАЗ с обхват на ГОЛЯМА ПЛОЩ : Камера, видео конферентна връзка е оборудван с обектив с фиксиран фокус и широк ъгъл на видимост 120 градуса, което осигурява изображения с обхват на голяма площ, подходящо за повечето малки конферентни зали.Функцията за превъртане на ЕДИН ключ : PTZ камера поддържа хоризонтален завой на 340 градуса и вертикално завъртане на 120 градуса, за да отговори на различните нужди на конференция.Една ключова функция на гърба, переворачивание изображения. Безжично предаване на 2,4 G : PTZ камера поддържа безжичен пренос на 2,4 G, стабилно предаване, без закъснения, измеренную пренос през стената от 10 м. / 32,8 ft, щепсела и да играе USB. ОБРАЗ с обхват на ГОЛЯМА площ : Камера, видео конферентна връзка е оборудван с обектив с фиксиран фокус и широк ъгъл на видимост 120 градуса, което осигурява изображения с обхват на голяма площ, подходящо за повечето малки конферентни зали. Функцията за превъртане на един ключ : PTZ камера поддържа хоризонтален завой на 340 градуса и вертикално завъртане на 120 градуса, за да отговори на различните нужди на конференция.

Всичко за продукта

Item Type:
Video Conference Camera
Material:
ABS
Video Format:
1080p30/15/10, 720p30/15/10, 960X480p30, 720X576p30, 720X480p30
Optical Zoom:
10x Optical Zoom
Horizontal Viewing Angle:
55 Degree
Image Sensor:
1/2.8 Inch HD CMOS Sensor
PTZ Control:
IR Remote Control And RS485
USB Communication Protocol:
UVC1.1
Control Protocol:
VISCA
Communication Control Interface:
RS 232, RS 485
Baud Rate:
9600/4800/2400bps
Control Signal Interface:
8 Core Mini DIN
Control Signal Format:
Start Bit
Video Encoding:
MPEG YUY2
Speed Matching:
PTZ Speed Optional
Image Flip:
Image Horizontal, Vertical Flip
Installation:
Wall Mounted, Suspended, Tripod
Horizontal Rotation:
±170 Degrees, Pitch Rotation
Horizontal Control Speed:
1-100 Degree Per Second, Pitch Control Speed
Preset Speed:
Horizontal
Preset 256 (10 Presets For Remote Control With Watch :

Подобни продукти в категория