• Ново
K & F Concept Раница за камера с панти капак, Водоустойчива Чанта за Фотография, 15,6 Отделение за лаптоп за огледално-рефлексен фотоапарат, обектив и Аксесоари с Дождевик?

K & F Concept Раница за камера с панти капак, Водоустойчива Чанта за Фотография, 15,6 Отделение за лаптоп за огледално-рефлексен

Rating 
BGN 49.59

Сума
Налично за поръчка

【Голям капацитет】 20 л определеното място за камера и лаптоп до 15,6 инча)Тази чанта за фотоапарат има подвижна подплатени разделители, и побира 1 огледално-рефлексен фотоапарат + 2 обектива и дрехи. 【Разширение на капацитета на】Откидывающаяся горната част на раницата за камерата и осигурява лесен достъп до 10% допълнително пространство, както и външни джобове за лични вещи и външна чанта за статив. 【Горния и страничен достъп】Противоугонный бърз горния достъп запазва механизми камера в безопасно състояние, докато страничната достъп ви позволява бързо да стигнем до камерата. 【Изключително водоустойчив и защитен】 Раница за фотоапарат е направен от здрав, водоустойчив найлон 900 D с дождевиком за пълна защита на вашето оборудване. 【Лесно Travel】 Дишаща лента за носене през рамо с въздушна мрежа, разширено и сгъсти в гърба и регулируеми нагрудная обтегач за равномерно разпределение на теглото и намаляване на тежестта на раницата.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория