• Ново
FEICHAO Мини Статив 1/4 Гореща Обувка Быстроразъемный Подвижна Скоба за Камера Magic Arm Monitor Аксесоар за Фотография (Черен)

FEICHAO Мини Статив 1/4 Гореща Обувка Быстроразъемный Подвижна Скоба за Камера Magic Arm Monitor Аксесоар за Фотография (Черен)

Rating 
BGN 31.80

Сума
Налично за поръчка

Може да се свържете с фотографическому хардуера с помощта на винтового интерфейс 1/4, това е като магия arm, монитори, видеосигналы, микрофони и рамка на камератаЕдиният край е на винт 1/4, на другия край-резба 1/4, може да се използва за свързване към разширяване на различни адаптери.Адаптер за прикрепване на гореща башмака мини-статив за бързо изключване, гъвкав и лесен за използване.Скоба-адаптер е изработен от алуминиева сплав е здрав и издръжлив. Размер : интерфейсния винт /резба 1/4; Дължина : 46 мм; Диаметър : 22 мм. Му може да се свърже към фотографическому хардуера с помощта на винтового интерфейс 1/4, това е като магия arm, монитори, видеосигналы, микрофони и рамка на камерата.Единият край е на винт 1/4, на другия край-резба 1/4, може да се използва за свързване към разширяване на различни адаптери.Адаптер за прикрепване на гореща башмака мини-статив за бързо изключване, гъвкав и лесен за използване.Скоба-адаптер е изработен от алуминиева сплав е здрав и издръжлив. Размер : интерфейсния винт /резба 1/4; Дължина : 46 мм; Диаметър : 22 мм FEICHAO Мини статив 1/4 Гореща обувка быстроразъемный подвижна скоба за камера Magic Arm Monitor Аксесоари за фотография Параметри : Дължина : 46 мм Диаметър : 22 мм, Тегло : 42 грама на Подвижна табела с размер 1/4 " Материал : алуминиева сплав Функционално използване : може да се свърже с фотографическому хардуера с помощта на винтового интерфейс 1/4, това е като Магия arm, монитори, видеосигналы, микрофон и камера-клетка. Материал от алуминиева сплав е здрав и издръжлив. Быстросъемный подвижна, лесна за използване. Текстурата на повърхността може да е ефективно увеличаване на триенето, я лесно отвалить.Пратката съдържа : Мини статив 1/4 Гореща обувка, Быстроразъемный Подвижна адаптер * 1.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория