• Ново
Каишка за дистанционно управление, Тока за Колан, Дистанционно Управление Rc Резервни Части Меки и удобни за Air 2/Mini 2/Air 2S (син)

Каишка за дистанционно управление, Тока за Колан, Дистанционно Управление Rc Резервни Части Меки и удобни за Air

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

СТАБИЛНИ И надеждни : Група за дантела стабилен и балансиран, здрав и устойчив на падане, което може да осигури по-голяма защита на дистанционното управлениеСъвместимост : може да се установи бързо и да се освободи, и той може да бъде напълно съвместимо с дистанционното управление на Air 2/MINI 2/ Air 2 S.ЗДРАВ МАТЕРИАЛ : Каишка е изработена от висококачествена пластмаса + полиестер, мек и удобен, подходящ за носене и здрав, той не ще се счупи.ИДЕАЛНИТЕ аксесоари : Група оборудван порести уплътнения и монтиране на стена за кабела, които предпазват телефона от надраскване и да не блокират линията на свързване.ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : ще ви Помогне да освободи ръцете си, не заключва екрана на телефона и няма да се отрази на използване на дистанционното управление, осигурява гъвкаво управление. Освободете ръцете си, не се влияйте за използване на дистанционното управление и не загораживайте на екрана на телефона. Изработен от висококачествени материали, лента за удобен и здрав, а скоба за дантела здрав и стабилен. Каишка може да се регулира, както и продължителността на употреба може да бъде свободно се регулира в съответствие с потребностите. Скоба оборудван порести накладка и на стена за кабел, за да се предотврати драскотини на телефона и не блокира кабел. Този каишка е изработена от висококачествени материали, много здрава, не ще се счупи.Параметри : Тип на продукта : дистанционно управление LanyardМатериал : пластмаса + полиестерна тканьсовместимость : за Air 2 / MINI 2 / Air 2 S Осъществяване Списък : 1 х Контролер Lanyard1 х Скоба за дантела Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Всичко за продукта

Item Type:
Remote Controller Lanyard
Material:
Plastic+Polyester Fabrics
Compatibility:
for Air 2/MINI 2/Air 2S
Package List:
1 x Controller Lanyard1 x Lanyard Bracket:
Note:
1. Please allow 1‑3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория