• Ново
65-Инчов Протектор на екрана на телевизора с Антирефлексно покритие, защита от синя светлина, Екран от отблясъци телевизор, 65-Инчов Външен Антибликовый Телевизионе?

65-Инчов Протектор на екрана на телевизора с Антирефлексно покритие, защита от синя светлина, Екран от отблясъци телевизор,

Rating 
BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

★ Застроена площ защитно фолио за екрана 65 инча, ширина 56,25 инча * височина 31,65 инча/ширина 1429 mm x височина 804 мм, моля, сравнете екрана на телевизора с нашата таблица с размери ★ Намалява отблясъците и отраженията : За разлика от други стъклени или полиетиленови покрития защитно фолио за дисплея идва с матово покритие против отблясъци, което ефективно намалява визуалните смущения, причинени от слънчева светлина. ★ Той е най-подходящ за използване на закрито, но напълно премахване на отблясъци невъзможно.Ако искате да го използвате на открито, телевизорът трябва да остане в сянка, за да се избегне попадане на преки слънчеви лъчи върху екрана на телевизора. ★ Функция за защита от синя светлина : Благодарение на технологията на 5-слойного филтър синя светлина, анти-синя светлина, защита UV400, нашият продукт може да блокира вреден синя светлина, с дигитален екран, премахване на умората на очите от телевизора и ви помага да спите по-добре.Синя светлина може да предизвика безсъние, умора на очите, главоболие, сухота в очите и влошаване на зрението, особено на уязвими деца и тийнейджъри. ★ Покритие против надраскване : покритие против надраскване от PET материал предпазва вашия телевизор от деца и домашни любимци, предпазва вашия телевизор от надраскване и пръстови отпечатъци. ★ Застроена площ защитно фолио за екрана 65 инча, ширина 56,25 инча * височина 31,65 инча/ширина 1429 mm x височина 804 мм, моля, сравнете екрана на телевизора с нашата таблица с размери. ★ Намалява отблясъците и отраженията : За разлика от други стъклени или полиетиленови покрития защитно фолио за дисплея идва с матово покритие против отблясъци, което ефективно намалява визуалните смущения, причинени от слънчева светлина. ★ Той е най-подходящ за използване на закрито, но напълно премахване на отблясъци невъзможно.Ако искате да го използвате на открито, телевизорът трябва да остане в сянка, за да се избегне попадане на преки слънчеви лъчи върху екрана на телевизора. ★ Функция за защита от синя светлина : Благодарение на технологията на 5-слойного филтър синя светлина, анти-синя светлина, защита UV400, нашият продукт може да блокира вреден синя светлина, с дигитален екран, премахване на умората на очите от телевизора и ви помага да спите по-добре.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория