• Ново
PULUZ Тройна Топка Скоба С вътрешен Отвор за монтиране на Стена за Камера за Гмуркане с CNC Алуминиев Пружинен Скоба за Фенерче за Гмуркане Система за Снимане под Вода ?

PULUZ Тройна Топка Скоба С вътрешен Отвор за монтиране на Стена за Камера за Гмуркане с CNC Алуминиев Пружинен Скоба за Фенерче

Rating 
BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен от анодиран алуминий с твърдо покритие, е трайна употреба Тройна топка скоба максималния радиус на действие осигурява най-голяма гъвкавост при позициониране на лоста. Използвайте тройна топка скоба за свързване на три огнени адаптери или скоби, прикрепете две аксесоар към камерата. Здрава, лека, водоустойчива алуминиева конструкция. По-дебели плочи осигуряват перфектна комбинация от сила и обхват на движение.Плоча подпружинены за лесно сглобяване и разглобяване на вашата система за ливъридж.Барашковая гайка от твърд анодизиран алуминий осигурява лесно управление с една ръка и да издържи години употреба.Изработен от анодиран алуминий с твърдо покритие, е трайна употреба. Тройна топка скоба максималния радиус на действие осигурява най-голяма гъвкавост при позициониране на лоста. Използвайте тройна топка скоба за свързване на три огнени адаптери или скоби, прикрепете две аксесоар към камерата. Здрава, лека, водоустойчива алуминиева конструкция. По-дебели плочи осигуряват перфектна комбинация от сила и обхват на движение.Плоча подпружинены за лесно сглобяване и разглобяване на вашата система за ливъридж.Барашковая гайка от твърд анодизиран алуминий осигурява лесно управление с една ръка и да издържи години употреба.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория