• Ново
Kizeefun Kids Instant Camera печат: Фотоапарат за деца с предна и задна камера за снимки Селфи и видео записи включва SD карта обем 32 GB.

Kizeefun Kids Instant Camera печат: Фотоапарат за деца с предна и задна камера за снимки Селфи и видео записи включва SD карта

Rating 
BGN 28.33

Сума
Налично за поръчка

? ДЕТСКИ ФОТОАПАРАТ С моментално печат - Камера Kizeefun за децата е сладък дизайн във формата на динозавър и на предната и задната камерата с висока разделителна способност, които позволяват на децата да правите снимки и селфиПомещение и включва в себе си множество забавни цифрови рамки, като приказно празнични среди, стикери с герои и животни.След снимане веднага можете да създадете черно-бял отпечатък, който след това може да colorize прилагаемыми цветни маркери.Внесете творческите способности на вашето дете в живота, в един миг!. ? ЗАПИС на ВИДЕО, В допълнение към заснемане на снимки, тази цифрова камера за момчета и момичета им позволява да правите радостни моменти от живота на страхотно видео.Освен това, ние посочете 32-гигабайтов на картата с памет, за да съхранявате вашите снимки и клипове.С тази камера лесна за децата, те ще се съхранява всеки спомен за години напред. ? ЛЕСНА УПОТРЕБА и НА МОРЕ УДОВОЛСТВИЕ - тази играчка камера е изключително удобен както за деца, така и за деца по-малки деца, само един бутон ви позволява да правите снимки и автоматично ги отпечатват.Той също е снабден с музикален плеър и три вълнуващи игри.Запишете любимите си мелодии вашето дете на SD картата и го поставете в фотоапарат за възпроизвеждане по всяко време.Вашите деца също могат с часове да се забавлява с помощта на вградените игри.Това е идеалният подарък играчка за момчета и момичета. ? ПРЕНОСИМ и акумулаторна батерия-Благодарение на прилагаемому ремешку деца могат да носят този фотоапарат на шията и вземат със себе си на път.А благодарение на мощния батерията с капацитет от 1200 mah общо 150 минути зареждане ще им повече от 4 часа автономна работа.Независимо от това, останете независимо дали сте у дома или да отидете на улицата, децата никога не пропустят момент, достоен за снимки, с тази камера наблизо. ?ЧЕ МОЖЕТЕ да ПОЛУЧИТЕ В комплекта са включени камера непосредствена печат с изображение на динозавър, SD карта до 32 GB и устройство за четене за съхранение на голяма колекция снимки и видеоклипове на вашето бебе, три ролка хартия за печат, пет цветни маркери за да придадат индивидуалност на черно-бели отпечатъци, един лист стикери за декорация със собствените си ръце, лента за закачване на камерата на врата на вашето дете, USB-кабел за зареждане и инструкция за експлоатация.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория