• Ново
Телескоп, 70 мм Апертура 400 мм Астрономически Телескоп-Рефрактор с Затваряне на AZ за Възрастни и Деца, Начинаещи - Телескоп за Пътуване с Раница, 2-кратно обектив Барл?

Телескоп, 70 мм Апертура 400 мм Астрономически Телескоп-Рефрактор с Затваряне на AZ за Възрастни и Деца, Начинаещи - Телескоп

Rating 
BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Голям обектив 70 мм】 телескоп с фокусно разстояние 400 mm (f / 57), изцяло вътрешен оптично стъкло с висок коефициент на топлопреминаване, създава невероятни снимки с висока яркост и яснота.- Добри телескопи за астрономи, исследующих звездите и Луната. 【Високо увеличение на】 Нашия телескоп за начинаещи астрономи оборудван с две сменяеми окулярами и един 2-кратно обектив Барлоу. 2-кратно Барлоу обектив удвоява увеличительную способност на всеки фокусиращ. оптичен мерник 5x24 с монтаж за монтиране на стена и кръстосват линиите вътре улеснява определяне на местоположението на обекти. 【Регулиране без инструменти】Създаване и използване на телескоп за пътуване се извършва бързо и лесно.Приложен адаптер за смартфон позволява лесно да изучаваме природата на света с помощта на екрана и да правят невероятни небесни снимки.Страхотна идея за подарък за празник или рожден ден, да развиват детско астрономически хоби. 【Телескоп за пътуване】 Благодарение на регулируемому штативу от алуминиева сплав, телескопът може да се използва в различни позиции за гледане. Специално разработен раницата побира 70-мм телескоп, триножник и всички аксесоари вътре за удобство при пътуване и съхранение. 【Гаранция за удовлетвореност】Moutec осигурява двугодишна гаранция и достъп до техническа поддръжка от нашия екип от експерти.Ако имате някакви допълнителни въпроси за даден продукт или услуга, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне в рамките на 24 часа.70-мм телескоп Moutec - това е компактен и преносим телескоп с поразително качество на изображението и висока мощност на увеличаване.Много подходящ за начинаещи, разгледайте бескрайнее небето, като Луната, планетите и звездни купове и т., Като суша телескоп, телескоп-рефрактор осигурява прекрасна гледка към планини, долини и много други функции от външния свят.Moutec 70 AZ - това е идеален телескоп за възрастни и деца, който може да се използва заедно с напълно покрит с висококачествена стъклена оптика, включително и 70-mm обектив в формата на рефрактора.Бленда осигурява гледане с висока резолюция, без добавяне на големия допълнително тегло.Добавено покритие на 70-mm обектив позволява на светлината, като същевременно осигурява по-ясна картина на небесните и земните обекти на деня или нощта.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория