• Ново
HOTIYOK 7x5ft Произход на баща Ден за Снимки, на Фона на Ден Щастлив баща, Дървена Дъска, Банер със Звезда, Фон за Украса на Парти, на Фона на семейния партита, Декорация, Ст?

HOTIYOK 7x5ft Произход на баща Ден за Снимки, на Фона на Ден Щастлив баща, Дървена Дъска, Банер със Звезда, Фон за Украса

Rating 
BGN 7.92

Сума
Налично за поръчка

【Размер】 : 7x5 фута (Ширина 21 m/височина 1,5 м), само на 1 бр. декори за деня на бащата за фотография, без да се включва стойка, скоби. 【Висококачествени материали】 : Винил, тънка професионална кърпа за фотография.Неотражающие, ярки цветове, безшевни, не позволявайте сълзи, леки и удобни в переноске. 【Ярки цветове】 : фон за деня на бащата Използвайте изображение с висока резолюция и високотехнологично цифрово оборудване за цялостна мастилено-струен печат. атрактивни детайли и реалистични цветове. 【Случаи】: Подходящ за снимки на фона на ден щастлив баща си, на партито в чест на деня на бащата, Ден на бащата, чудесно за фестивали, видео, импресии, студийната, клубна и продуктовата фотография или домашна фотография, универсален фон и произведение на изкуството. 【Топли съвети】 : От-за доставка в сгънат вид тя може да доведе до образуване на гънки.Гладене при ниска температура от обратната страна, за да се намали гънки.Не е водоустойчив, моля, използвайте го на сухо място. (На този фон може да се различават малко в цвят се дължи на различен осветление на камерата и дисплея, моля, обърнете се към самия продукт. На фона на Ден на баща ми : висококачествен винил текстилен фон за фотобудки.Идеален за вътрешно и външно фон банер с деня на бащите, украса на стени, на студийната фотография и дизайн на реквизит за снимки!Можете също така да се мотае фон за ден на бащата на стената, на тавана, на верандата, дърво, двор, детска площадка и други места, които искате.Това може да се добави допълнителен щрих към темата на партито в чест на деня на бащите. Пратката се доставя без шест или дялове. Поради различни устройства дисплея действителния обект, може леко да се различават по цвят от изображението.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория