• Ново
Широкоъгълен обектив SHUP, външен широкоъгълен обектив с широк преглед благодарение на гъвкавост на материала и компактния си дизайн за ефективна защита на обектив?

Широкоъгълен обектив SHUP, външен широкоъгълен обектив с широк преглед благодарение на гъвкавост на материала и компактния

Rating 
BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

Широкоъгълен широко поле на зрение, външен широкоъгълен, увеличен зрителен ъгъл и ясен образЛек и компактен, той не се увеличи натоварването на беспилотник и няма да се отрази на летателни характеристики.След употреба широкоугольного обектив, разширяване на полето на видимост на 35% и стабилна стрелба ще могат да теглят повече съдържание.Покритие срещу петна и драскотини осигурява ефективна защита на обектива и осигурява по-ясна картина.Покритие от оптично стъкло добре полиран и е предназначено за висококачествена професионална употреба. След употреба широкоугольного обектив, разширяване на полето на видимост на 35% и стабилна стрелба ще могат да теглят повече съдържание. Покритие срещу петна и драскотини, ефективна защита на обектива и осигуряване на по-ясни снимки. Лек и компактен, той не се увеличи натоварването на беспилотник и няма да се отрази на летателни характеристики. Широкоъгълен широк поглед, външен широкоъгълен преглед, увеличен зрителен ъгъл и ясен образ. Покритие от оптично стъкло добре полиран и е предназначено за висококачествена професионална употреба.Параметри : Тип на продукта : Външен широкоъгълен Объективматериал : метал + стъкло Цвят : черен Размер продукти : около 3,1 х 2,77 х 0,96 см. /1,2 х 1,1 х 0,4 инча Начин на опаковката : опаковка Приложими модели : за 2 Pro Осъществяване Списък : 1 х Външен широкоъгълен объектив1 х противовес Забележка : 1. Доставка не включва безпилотни летателни апарати и други аксесоари; 2. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс в 1-3 mm. Поради различно осветление на снимане и разлики между монитора изображение може да не отразява действителния цвят на обекта. Задължително първо поставете основата.При инсталиране и отстраняване на обектив първо махнете обектива, а след това основа.

Всичко за продукта

Item Type:
 External Wide-Angle Lens
Material:
Metal + glass
Colour:
Black
Product Size:
Approx. 3.1 x 2.77 x 0.96cm / 1.2 x 1.1 x 0.4in
Packing Method:
Boxed
Applicable Models:
For 2 Pro
Package List:
1 x External Wide-Angle Lens :
1 x Counterweight :
1. Delivery does not include drones and other accessories; :
2. Due to manual measurement, please allow an error of 1‑3mm. Thank you! :
3. Due to different shooting lights and differences between monitors, the picture may not reflect the actual color of the object. :
4. Be sure to install the base first. When installing and removing the lens, first remove the lens and then the base. :

Подобни продукти в категория