• Ново
Быстроразъемная Плоча Desview Q21 с винтова резба от 1/4 до 3/8, система за бързо освобождаване на QR Плоча Адаптер За Прикрепване на Статив Камера за Sony Canon Монопод DSLR Стаби?

Быстроразъемная Плоча Desview Q21 с винтова резба от 1/4 до 3/8, система за бързо освобождаване на QR Плоча Адаптер За Прикрепване

Rating 
BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

[Двоен дизайн на Arca Swiss] Как QR-плоча, така и подът са изпълнени в стандартен 38-мм дизайн Arca swiss, което означава, че основата и быстроразъемная плоча могат свободно да изпълняват функцията за бързо изключване (Забележка : Този комплект быстроразъемной плочи не са подходящи за връх на дизайна). [Широко съвместим винт 1/4 инч] Благодарение на винту 1/4 "на QR плоча този комплект быстроразъемной пластини за камери, подходящи за различните модели фотоапарати, като например Sony, Canon, Nikon DSLR и смартфон (закрепване за статив за телефон в комплекта не са включени). [Дърворезба от 1/4 "до 3/8"] Быстроразъемное за монтиране на камери, благодарение на дърворезба от 1/4 "до 3/8" в долната част на основата на тази быстроразъемная система може да бъде инсталирана на други устройства, като стабилизатор, например, за Dji Ronin, Zhiyun, статив, монопод. [Быстросъемный и безопасно заключване] В сравнение с конструкция кнопочного замъка, нашият комплект быстросъемных плочи arca swiss camera различна конструкция на замъка, писалка, която позволява по-сигурно фиксирам табела на база, като предотвратява падането на камерата и осигуряване на безопасността на продукта. [Безопасен и траен] Изработен от висококачествена алуминиева сплав, този адаптер за закрепване на камерата надеждни за използване и осигурява по-дълго време на употреба.На быстроразъемную чинията залепен устойчива на плъзгане тампон за подобряване на стабилността и защита на фотоапарата от надраскване и износване.Натоварване на тази быстроразъемную табела може да бъде до 10 кг. Быстроразъемная плоча.Быстроразъемная плоча.

Всичко за продукта

Подобни продукти в категория